Photo by Stephen Andrews on Unsplash

Megette a gazdi útlevelét, lőttek az álomesküvőnek

A Chicke nevű golden retriever valószínűleg nincs tisztába azzal, miért kaptak pánikrohamot gazdái, amikor meglátták, hogy megette gazdája útlevelét. Normál esetben egy kis bosszankodás után egy rendes gazdi elballag a hivatalba és csináltat egy új útlevelet. Donato Frattaroli esetében azonban sokkal nagyobb kár keletkezett, mint egy okmány megrongálódása. Menyasszonyával, Magda Marzival ugyanis az évek óta tervezett olaszországi esküvőjük színhelyére készültek elutazni napokon belül.

Chickie nem kímélte a fontos adatokat

Az olasz származású Bostonban élő pár hosszú ideje tervezgeti álom esküvőjét szülőföldjükön. Chicke éppen aznap rondított bele a tervekbe, amikor megkapták házassági engedélyt a városházán. Miután átvették, elmentek vacsorázni, hogy megünnepeljék a hivatalos dokumentum kiadását. Akkor még úgy gondolták, semmi nem állhat az álomesküvő útjába. Mire hazaértek, ez már korántsem volt ilyen biztos.

Amikor meglátták a megrágott útlevelet, még mindig nem gondolták, hogy mekkora a baj. Kívülről csak egy kis csámcsogásnak tűnt. Chickie azonban akkurátusan szétszedett minden olyan oldalt, ahol valamilyen fontos adat volt. A vonalkódot, a személyes adatokat és egy mexikói hatóságoktól származó pecsétet is. Megette a legfontosabb oldalakat, így az utazáshoz fűzött reményeket is.

Már a belügyminisztériumnál van az ügy

A pár természetesen azonnal elkezdte intézni az új útlevelet. Igen ám, de a hivatalban nem tudtak időpontot adni az okmány pótlására. Sőt normál ügymenet esetén sem készült volna ez útlevél az idő rövidsége miatt.  Úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban nincs lehetőség 24 órán belüli, sürgősségi okmány pótlására, mert a fiatal pár a médián kívül már az Egyesült Államok belügyminisztériumához fordult segítségért. Mindent és bármit megtennének, hogy soron kívül megkaphassák a férfi útlevelét és elutazhassanak Olaszországba.

A gazdái szerint Chickie egyáltalán nem rombolt korábban. Nem okozott semmilyen kárt és nem rágcsált meg semmit a házban. Elképzelhető, hogy az utazás ellen volt kifogása?

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: nbcboston

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...