A család nem vitte magával kutyáját nyaralni – a kutya szétrágta az útleveleket – a család se ment nyaralni

Végy egy nagyon egyszerű receptet: egy családot, akik egy fantasztikus utazásra készülnek Mallorcára, ahol már barátaik várják őket. És a kutyájukat, aki máshogy gondolja a családi felállást, és ami azt illeti, gondoskodik is róla, hogy minden úgy legyen, ahogy ő akarja. Fogta magát és szétrágta a gyerekek útlevelét, így a család kénytelen volt lemondani hőn áhított nyaralását – nem kevés pénzt bukva rajta.

 

Nem kiskedvenceddel együtt tervezed az üdülést? Figyelmen kívül hagyod a kutyabarát nyaralás lehetőségét? Akkor számíts a leggonoszabb bosszúra! Bailey, a cocker spániel biztosan nem volt ennyire tudatos és megfontolt, de hogy alapos munkát végzett, az biztos!

Winchester, Anglia – Ella és Russel három gyermekükkel lefoglalták álmaik utazását Mallorcára. 2500 fontot (913,000 forint) fizettek összesen, barátaik már ott várták őket. Az anyuka igen elégedett volt magával, miután az út előtt szépen mindent elintézett. Sajnos annyira már nem volt körültekintő, hogy az útleveleket biztonságba helyezze négylábú családtaguk elől.

 

Bailey, a cocker spánieljük azonban az indulás reggelére mindent elintézett – szó szerint, ugyanis fogta magát, és megette a gyerekek útlevelét.

Amikor az édesanya meglátta a tragédiát, kétségbeesetten próbálta összeragasztgatni a megtépázott cafatokat, de az iratokból nem sok maradt épen. Még így is tettek egy gyenge próbálkozást, de a repülőtéren természetesen nem tudták így elfogadni a papírokat.

Azzal is megpróbálkoztak, hogy gyorsított eljárással készíttessék el az új útleveleket. Még ha a sajátjukról lett volna szó, akkor meglettek volna 24 óra alatt, de sajnos mivel a gyerekek utazási iratait pusztította el a családi eb, a gyermekvédelmi folyamatok miatt azt nem lehetett ilyen gyorsan elkészíttetni, csak hét nappal később lettek volna kész.

Ráadásul a legidősebb és a legfiatalabb gyerek szülinapja is az utazásra esett, így a hotel külön készült nekik meglepetés ünnepléssel és tortával.

 

Az elkövetkezendő napokat folyamatosan azzal töltötték, hogy valamilyen megoldást találjanak. Még azt is megkockáztatták, hogy átmentek egy másik reptérre, és ott is megpróbáltak átjutni a vizsgálatokon az összeragasztott iratokkal. De persze nem tudták megoldani a dolgot, így végül kénytelenek voltak lemondani a nyaralást. Természetesen az utas biztosítás csak betegségre vagy más balesetre terjedt volna ki, így a biztosító sem fedezte a megtépázott útlevelek esetét. Annyit sikerült elérniük, hogy egy hónappal eltolják a nyaralást, ami még pluszban 1000 fontba (365,000 forintot) került nekik.

 

A kutyák a valódi bosszúban is jók:

A kóbor kutyák bosszút álltak, miután barátjukat felrúgta egy autós

Kísérlet bizonyítja: a kutyák simán átverik az embert, ha kell

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dailymail

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...