Saját KB bal
Saját KB jobb
Photo by HONG FENG on Unsplash

Letartóztatták a jakuza tagot, mert nem szedte fel a kutyakakit

Nagy kaliberű maffiózót tartóztattak le Japánban, mert nem szedte fel kutyasétáltatás közben a kutyakakit. A jakuza tag megsértette a hulladékgazdálkodási törvényt.

Május 17-én Japánban, Asahikawa városban letartóztatták a legnagyobb japán bűnszövetkezet, a Jamagucsi-gumi nevű jakuza egyik tagját.

Ez az egyik legnagyobb bűnszervezet a világon. 2007-ben több mint 20 ezer tagja volt világszerte. A jakuzák 45 százaléka ebbe a csoportba tartozik, ez hozzávetőleg 750 klánt jelent. Nos, ennek a bűnszövetkezetnek az egyik tagját tartóztatták le, mert nem szedte fel a kutyája piszkát sétáltatás közben.

Tagadja a vádakat

Az 57 éves férfi ráadásul nem is a saját kutyáját, hanem a főnökéjét sétáltatta. A szabály azonban szabály, a férfi megsértette a hulladékgazdálkodási törvényt. A rendőrség szerint nem ez az első eset, hogy azon a környéken otthagyott kutyakakit találnak. A férfi azonban tagadja a vádakat, szerinte a megadott időpontokban ő nem is sétáltatta arra a kutyát. Úgy véli, hogy a kutya nem is kakilt oda, ahol az ürüléket megtalálták.

A rendőrségnek azonban vannak biztonsági kamerás felvételei és egy DNS vizsgálatot is elrendeltek. A rendőrség addig is folytatja a nyomozást. Szeretnék kideríteni, hogy volt-e szándékosság a dologban. Addig is megfigyelik a jakuza tagot és vizsgálják egyéb tevékenységeit is, illetve nyomon követik a napi rutinját.

Maffia ide vagy oda, úgy tűnik, hogy a Kakitündér Japánban sem létezik!

Bohata Krisztina

(Kutyabarat.hu)

Forrás: soranews

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...