Saját KB bal
Saját KB jobb

Legyen Önnek is minőségi fűkaszája!

A csapadékos tavasznak köszönhetően minden növény életre kelt, a fű is erőteljes növekedésnek indult. Annak érdekében, hogy rendezetten tudja tartani az udvarát, kertjét, célszerű beszerezni egy fűkaszát.

Amennyiben egy átlagos méretű pázsitfelülettel rendelkezik, akkor a Husqvarna – Budapest webshopban kapható fűkaszák között biztosan meg fogja találni az Ön számára legmegfelelőbbet. Néhány száz négyzetméter esetén a Husqvarna benzines gépei nagyon hatékony munkavégzést tesznek lehetővé. Természetesen ha az udvar mérete több ezer négyzetméter, akkor már érdemes lehet elgondolkodni inkább egy fűnyíró traktor beszerzésén.

Ezért ideális választás a fűkasza

A fűkaszával könnyen és gyorsan lehet haladni, legyen szó akár egy összefüggő füves területről, akár zegzugos területekről. Mivel az ilyen gépek súlya jellemzően kevesebb mint 10 kilogramm, így egyáltalán nem fáradtságos munka velük a fű lenyírása. Akadnak olyan eszközök is, amelyek súlya alig több mint öt kilogramm.

A fűkasza olyan keskeny területeken is jól boldogul, ahol egy hagyományos fűnyíró gépnek esélye sem lenne, nem beszélve egy traktorról. Két virágágyás között, a kerti fészer és a kerítés között is le lehet vágni a füvet egy ilyen eszközzel.

Nem a márka, hanem a minőség a fontos

Pusztán a márkáért érthető, ha valaki nem szeretne több pénzt fizetni. Az azonban nyilvánvalóan nem mindegy, hogy ha valaki több tízezer vagy több százezer forintot áldoz egy kerti gépre, akkor mennyi ideig fogja tudni használni.

A Husqvarna gépei hosszú évekig képesek hibátlanul működni rendeltetésszerű használat és rendszeres karbantartás mellett. Azok, akik erőteljes motorral rendelkező gépet szeretnének, és nem akarnak csalódni, jól teszik, ha a svéd gyártó valamelyik terméke mellett teszik le a voksukat. Komoly érv még a Husqvarna fűkaszák mellett, hogy nehéz körülmények között is megállják a helyüket, ennek ellenére alacsony az üzemanyag-fogyasztásuk.

Van olyan fűkasza, amivel a bozótos területnek is neki lehet esni

A Husqvarna kínálatában találni olyan fűkaszát, amely kifejezetten nagy teljesítményű, és gyakorlatilag már nem is fűkasza, hanem bozótvágó. A Husqvarna 545RXT autotune fűkasza használata épp olyan egyszerű, mint egy átlagos fűkaszáé, és akár erdei tisztítófűrészként is lehet alkalmazni. 

Még sűrű erdőben is könnyen kidönthetők vele a kis méretű fák. Az X-Torq motor előnye, hogy nagyon gyorsan felpörög, nem fogyaszt túl sok üzemanyagot, és még a károsanyag-kibocsátása is alacsony. Mindezeken felül hatékony rezgéscsillapitással van ellátva a szóban forgó modell.

Fűkasza vásárlása esetén mindenképpen érdemes alaposan megnézni, mire képes az adott eszköz és milyen körülményekre ajánlják. Adott esetben érdemes a kiszemelt webáruház ügyfélszolgálatától kérdezni, így elkerülhető, hogy az ember ne a neki leginkább megfelelő eszközt vásárolja meg.

 

(x)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...