Saját KB bal
Saját KB jobb
Instagram

Jennifer Aniston ismét az örökbefogadás mellett döntött

A színésznő két mentett kutyája mellé egy harmadik is érkezett a családba, aki már az első találkozáskor elrabolta a szívét. A bemutatkozó videóját megnézve, ezen egy cseppet sem csodálkozunk.

Az 51 éves színésznő nagyjából egy éve regisztrált az Instagram-ra és azonnal mély nyomot is hagyott a platform történetében, hiszen csupán a regisztrációjával akkora bombát robbantott, hogy kis időre le is fagyott a közösségi oldal szervere. 34 milliós követő táborát Jennifer Aniston a napokban pedig egy igazi cukisággal lepte meg.

Kutyabolond

Jennifer eddig két örökbefogadott kutyájával élt együtt, akiket például a legutóbbi online megrendezett Emmy-gálán is megcsodálhatott az egész világ. Clyde és Sophie mellé most pedig megérkezett Lord Chesterfield, akit új családtagként, ezzel az ultracuki videóval mutatott meg a nagyvilágnak:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Lord Chesterfield már most sztár

A rajongók természetesen megőrülnek a kis Chesterfield-ért, aki rágócsonttal a szájában dőlt ki és aludt el. A videó már 9 millió megtekintésnél jár. A legfontosabb dolog azonban a cukiság faktor kiakasztása mellett az, hogy a színésznő ezt a hatalmas népszerűséget fel tudja használni arra, hogy az örökbefogadás fontosságát népszerűsítse. Bejegyzésében bemutatja a menhelyet, ahonnan a kis kölyökkutyát örökbe fogadta és méltatja munkájukat, melyet az állatokért tesznek.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Instagram/JenniferAniston

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...