Saját KB bal
Saját KB jobb

Örökbefogadásra váró kutyák képeivel töltik ki a stadion üres ülőhelyeit

A Subaru Park-ban megrendezésre kerülő zárt kapus meccsen az üres nézőteret örökbefogadásra váró kutyák életnagyságú képeivel népesítik be a rendezők.

A koronavírus járvány miatt az Egyesült Államokban is szigorú korlátozások vannak jelenleg is életben, mely többek között a sportrendezvények látogatására is kiterjed. Az amerikai profi labdarúgó-bajnokság soron követező meccsét a Subaru Parkban tartják augusztus 25-én zárt kapuk mellett. A Subaru azonban gondolt egy nagyot és a helyi állatmenhellyel összefogva, azokat támogatva egy nagyszerű, hasznos és igazán kreatív ötlettel rukkolt elő.  A nézőtérre beköltöznek azok az örökbefogadásra váró kutyák, akiknek ez a megjelenés soha vissza nem térő esélyt kínál  arra, hogy megtalálják végleges otthonukat.

Focimeccs a kutyákért

A Subaru Park és a Philadelphia Union labdarugó csapat a napokban jelentette be, hogy a szezon első meccsén mégsem marad teljesen üres a nézőtér. Az ülőhelyeket csupa olyan kutyával fogják kitölteni, aki Philadelphia térségben gazdát keresnek. A kutyák fotóját egy  életnagyságú kartonon jelenítik meg, a karton kutyákat pedig beültetik a székekre, mintha csak a meccsre jöttek volna. A tévéközvetítésnek ideje alatt pedig kiemelt hangsúlyt kapnak,  így a gazdira váró kutyák több millió néző otthonába fognak eljutni egyetlen este alatt. Az örökbefogadási esélyeik ezzel pedig minden valószínűség szerint többszörösére nőnek majd.  A Providence Animal Center védencei így fognak elhelyezkedni holnap a székeken:

Nem csak a fociért rajonganak, hanem a kutyákért is

Alen Beathke, a Subaru of America marketingért felelős alelnöke elmondta, hogy a cég nem csak a foci iránt elkötelezett, hanem az otthontalan állatok iránt is. Már régóta tervezik, hogy valamilyen módon kihasználják a foci népszerűségét és a Subaru Park adottságait arra, hogy esélyt adjanak az örökbefogadásra váró kutyáknak.  Úgy gondolják, hogy ezzel a lépéssel legalább ki tudják használni a koronavírus járvány miatt felmerülő nehézségeket arra, hogy támogassák a rászoruló szervezeteket és kutyákat.  A Subaru azonban nem áll meg egyetlen eseménynél, Subaru Love Pets néven egy hosszútávú programot indítottak a menhelyen élő kutyák megsegítésére és az állatvédelem támogatására.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: subaru.com/pets, dogingtonpost.com

Fotó: subaru.com/pets

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...