Az online Emmy-gálára a hírességek kutyái is bejelentkeztek

Az idei Emmy-gálát rendhagyó módon online rendezték meg, így lehetőség nyílt arra, hogy a hírességek kutyáikkal együtt kapcsolódjanak az eseményhez. Szinte mindenki ki is használta az alkalmat, hogy megmutassa kedvencét a világnak.

Vasárnap este került sor az idei Emmy-gálára, a házigazda Jimmy Kimmel volt. A résztvevők, jelöltek és díjazottak pedig online kapcsolódtak az eseményhez. A díjakat is virtuálisan osztották ki és vették át. A furcsa és szokatlan helyzetet rugalmasan és lazán kezelték az érintettek, sőt előnyt is kovácsoltak abból, hogy otthon ünnepelhetnek. Szinte mindegyik kutyás sztár kapva kapott az alkalmon, hogy megmutassa szeretett négylábúját, így az idei Emmy-gálának a celeb kutyák is teljes jogú szereplői lettek. Nézzük csak, kik a legjobb fej kutyás celebek Hollywoodban.

Jennifer Aniston

Tőle nem is vártunk mást, hiszen tudjuk, hogy imádja a kutyákat. Jennifer az Instagram fiókjában osztotta meg, ahogy két kutyája készül az eseményre. Clyde csokornyakkendőben, Sophie pedig egy gyöngysorban indult az after partyra – a nappaliba.

Fotó: Instagram/JenniferAniston
Dylan McDermott

A Golden Globe-díjas  hollywoodi színész gyakorlott már a gálákban, de az online Emmy őt is kihívás elé állította. Kutyája, Otis kísérte el a nagy eseményre. Elmondása szerint a gála előtt közösen edzettek és készülődtek, estére pedig Otis csokornyakkendőbe vágta magát, úgy várta élete első Emmy részvételét.

Fotó: Instagram/DylanMcdermott
William Jackson Harper

Harper neve nem biztos, hogy mindenkinek ismerősen cseng. A The Good Place (A jó hely) című sorozat sztárja, mely eredetileg az NBC csatornán volt látható az Egyesült Államokban, de ma már a Netflix kínálatában is elérhető. William kedvesével és kutyájával egyen pólóban várták az online Emmy-bejelentkezést, de úgy látszik a kutyusnak más véleménye van a pólókról, mint gazdáinak. 

Fotó: Instagram/WilliamJacksonHarper
D’Arcy Carden

A hölgy szintén A jó hely című sorozat színésze, válogatásunkba pedig példamutató magatartásáért került be. Nem nagyon látni Hollywoodban olyan színésznőt, aki a vagyont érő Valentino ruhájában 30 kilós kutyáját emelgeti és ölelgeti. Mindezt azért, hogy megmutassa a nagyvilágnak kedvencét. Csillagos ötös.

Fotó: Instagram/DarcyCarden
Rachel Brosnahan

A House of Cards sorozat sztárja és férje nagyon tudatosan és tervezetten készültek az eseményre két kutyájukkal. Kényelmes, de stílusos pizsamába bújtak, kutyáik pedig színben passzoló kiegészítőket kaptak. Winston egy csinos csokornyakkendőt, Nikki pedig egy szép masnit. Ez a cuki család pedig így együtt várta az élő Emmy bejelentkezést. 

Fotó: Instagram/RachelBrosnaham

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Iheartdog.com, Instagram

Fotók: Instagram

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...