Saját KB bal
Saját KB jobb

Legújabb kutyabarát helyeink

Nagy örömünkre szolgál, hogy hónapról hónapra újabb és újabb kutyabarát szállások, éttermek, kávézók jelentkeznek oldalunkra, bővítve a már régi Kutyabarát.hu partnerek számát. Nézzük kik a legújabb kutyabarát vendéglátó helyeink!

A gyönyörű Eger városába szeretnétek ellátogatni? Kutyátoknak sem kell ebből kimaradnia, hiszen egyből két új kutyabarát szálláshelyet is tudunk ajánlani:

A Villa Bohemia  Eger egyik legkedveltebb szálláshelye. A város szívében található, kilátással a színház és az egri Bazilika csodálatos épületére. A Dobó tér kényelmes sétával is csak öt perc.

A Villa Bohémia Prémium is a város szívében vár Titeket, extra szolgáltatásokkal és igazi kényelemmel.

Kutyabarát éttermek és kávézók terén megint elkényeztettek minket, több szuper új kutyabarát éttermet és kávézót is tudunk ajánlani Nektek ebben a hónapban is:

Az Adzuki Sushi és Wok Szentendre belvárosában várja az ázsiai konyha kedvelőit. Célkitűzésük, hogy legyen a Dunakanyarban egy hely, ahol prémium minőségű alapanyagokból készített ázsiai ételeket kóstolhatnak vendégeik, könnyed, fesztelen környezetben.

A budai Gléda Vendéglő feleleveníti és a modern kor követelményeinek megfelelő formában, hangulatban életre keltette a múlt század eleji jó értelemben vett vendéglő műfajt. Családi vendéglő a javából. A két tulajdonost Kerekes Sándort és Deli Jánost majd egy évtizedes szakmai egyetértés és barátság köt össze. Ennek az elhivatottságnak a megtestesülése a GLÉDA Vendéglő, ahol a könnyed atmoszféra mögött katonás rend uralja a szakmai munkát lehetőleg minden mindig glédában.

A vegán gazdiknak is van egy szuper tippünk: A Szabad Bisztró Budapest első, kizárólag növényi alapanyagokat használó gasztrokocsmája, ahol nemcsak finom vegán ételeket ehetünk, hanem mindig összefuthatunk egy-két jó fej kutyussal.

Előfordult már, hogy Budapest utcáit járva megszomjaztatok a kutyusoddal? A te gondolataidat egy hideg sör vagy egy frissítő fröccs kötötte le, ő pedig csak egy ízletes tál vízre tudott gondolni? A Keménydió a tökéletes hely számotokra. Itt mindig mosolygó arcok és barátságos hangulat fogad majd titeket, sok-sok simogató kézzel. Imádják a kutyákat és a kutyák is imádják őket.

A Kaffantó Café& Showroom a Batthyány utcában várja a minőségi kávé szerelmeseit, de találtok itt adalékanyag mentes sütiket és dzsúzokat is, a négylábúak pedig természetesen vizes tálat. Kutyáknak különösen ajánlják a hűvös cementlapokon való heverészést.

A DoGreen Art Bistro-ban hagyományos, vegetáriánus, vegán, cukor, laktóz és gluténmentes szendvicseikből, házi süteményeikből válogathattok, mindemellett minden hónapban más művész alkotásait is megcsodálhatjátok itt, sőt meg is vásárolhatjátok, és egyedi tervezésű ruhákat és kiegészítőket is beszerezhettek náluk.

A közelmúltban két, méltán híres cukrászda is csatlakozott a kutyabarát partnereink közé:

A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, egy impozáns belső, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren. És ebből a kutyákat sem hagyják ki, várják őket is nagy vendégszeretettel.

A Damniczki Cukrászda 27 éves múlttal rendelkező, családi, kézműves cukrászda Székesfehérvár belvárosában. Szigorúan természetes alapanyagokból készítik fagylaltjaikat, süteményeiket, (adalékanyagok, színezékek, állományjavítók hozzáadása nélkül). Saját gyümölcsfeldolgozójukban készítik elő a friss alapanyagokat, amiből ízletes, egészséges finomságokat készítenek. Érdemes őket – akár kutyánk társaságában is – útba ejteni, ha Székesfehérváron járunk.

A legújabb helyajánlónk végére pedig jöjjön egy gyönyörű helyen lévő borászat, a Von Beőthy Pince Gyulakeszin! Beőthy János borász kizárólag prémium minőségű borokat állít elő, amit csodás panoráma mellett élvezhetnek a kutyás gazdik is.

Kedves Gazdik!

Egyetek finomakat, kávézzatok kutyátok társaságában és kóstoljatok jó borokat! Kellemes (kutyabarát) nyarat!

 

(Kutyabarát.hu)

Indexkép: DoGreen Art Bistro

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...