Villa Bohemia Premium

Villa Bohémia Prémium

A Villa Bohémia Prémium szálláshelyéről csak egyetlen lépés a város szíve. Szó szerint, hiszen az apartman műemlék épületének régi nagy kapuján kilépve azonnal a kis Dobó téren találjuk magunkat.

A Villa Bohémia Prémium szálláshelyéről csak egyetlen lépés a város szíve. Szó szerint, hiszen az apartman műemlék épületének régi nagy kapuján kilépve azonnal a kis Dobó téren találjuk magunkat, mely Eger egyik legszebb helye. Valóban itt dobban meg a város szíve, a térnek különleges hangulata van, az év bármely szakában.

Csodás rendezvények helyszíne, az egri várhoz vezető Dobó István utca kapuja, varázslatos nyáresti koncertek színtere. Az apartmantól három lépésre található Eger kultikus étterme, a Senator-ház, ahol vendégeink a reggelit is elfogyaszthatják. A város főtere, a Dobó tér pedig mindössze 15-20 méter.

kutyabarát szállás Eger

A Villa Bohémia Prémium extra szolgáltatási között megtalálható egy üveg kiváló egri bor, kávé és tea, kekszek, aprósütemények, édesség és egyéb apró meglepetések, amelyekkel vendégeinknek kedveskedünk. Síkképernyős televízión nézhetik kedvenc filmjeiket Blueray-en, vagy DVD-n. Az udvarban ingyenes, zárt parkolót biztosítunk.

Ha nem akarja otthon hagyni kistestű négylábú családtagját, hozzánk őt is magával hozhatja. Kutyabarát szálláshelyként szeretettel várjuk kedvencét is, etető- és itatótállal, üdvözlő jutalomfalattal.

Telefon: +36 30 904 0601

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

Instagram

Cím: 3300 Eger, dr. Hibay Károly utca 19.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...