Gerbeaud cukrászda és kávéház

A Gerbeaud egy megkerülhetetlen gasztronómia kincs, egy impozáns belső, amely több mint 160 éve várja az ízekben utazni vágyókat a belváros szívében, a Vörösmarty téren.

Kézműves jelleggel, teljes szívből dolgozunk páratlan süteményeinken és csomagolt termékeinken.

Őrizzük a magyar cukrászat felejthetetlen ízeit, s e gazdag múltból merítve álmodjuk meg a Gerbeaud innovációt akár torta, bonbon vagy szeletsütemény formájában.

A Gerbeaud Termelő műhelyéből származó csomagolt termékeink a történelmi falakon is túl reprezentálják a legjobbaktól örökölt kulináris értéket. A konyakmeggy, a macskanyelv és egyéb finomságaink dekoratív papír, vagy fa csomagolásban kiváló ajándékként szolgálnak.

Étlapunk nemcsak tányérdesszertek, sütemények tekintetében izgalmas, hanem kiváló fogásokkal szolgálunk a brunchok, az elegáns reggelik és az egészséges saláták szerelmeseinek is.

A Gerbeaud kínálatában, – alapítónkhoz, Gerbeaud Emilhez hűen –, a sütemények és csomagolt termékek mellett a klasszikus kávéházi fogásokat is megkóstolhatják vendégeink. A Gerbeaud ahogy egykor, úgy ma is Európa egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb cukrászdája és kávéháza.

Weboldal

Facebook

Instagram 

Nyitva tartás:

HÉTFŐ – VASÁRNAP: 9.00 – 21.00

Cím: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...