Villa Bohemia

Villa Bohemia

Szólhat többről egy szálláshely, mint egyszerű szállásadás? Szerintünk igen!

Nálunk nem csak pihenhetsz, kikapcsolódhatsz, de olyan élményekben lehet részed, amelyek jó érzéssel töltenek el. A Villa Bohemiát úgy alkottuk meg számodra, hogy otthon érezd magad, kényelmesen relaxálj, alaposan feltöltődj és közben örömmel oszd meg élményeidet másokkal is.

A Villa Bohemia a kezdetek óta kutyabarát. Így a négylábú családtagot sem kell otthon hagyni, főleg, hogy a város és a környék látnivalói, természeti adottságai tökéletesek egy kutyás kirándulásra. A szálláshelyen etető és itatótállal, üdvözlő jutalomfalattal várjuk a kutyusokat!

kutyabarát szállás

Segítünk eligazodni szeretett városunk vendéglátóhelyei és programjai között, hogy a számodra legjobbat találd meg. Olvasd blogunkat, melyet folyamatosan frissítünk és kövess minket a Facebookon, vagy az Instagramon, hogy pihenésed közben az aktuális, Neked szóló információkat is megtaláld.

A Villa Bohemia Eger egyik legkedveltebb szálláshelye, a város szívében, kilátással a színház és az egri Bazilika csodálatos épületére. A Dobó tér kényelmes sétával is csak öt perc, de ugyanennyi idő alatt a városi park, az Érsekkert is elérhető, ahol egy frissen átadott kutyafuttató is várja a négylábúakat. Innen már csak pár lépés a strand és az uszoda, vagy a varázslatos hangulatú Török Fürdő.

Telefon: +36 30 904 0601

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

Instagram

Cím: 3300 Eger, Telekessy István u. 1.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...