Saját KB bal
Saját KB jobb
kutyabarát szálláshely

A nap híre: „szőrfluencereket” keres pár mesés brit szálláshely

Két szerencsés eb egy éven keresztül szálláshelyeket tesztelhet Cornwall, Wales és az Egyesült Királyság más területein, természetesen fizetségért cserébe.

Egy Snaptrip nevű, last minute utazások népszerűsítésére specializálódott, megbízható szálláshely kereső weboldal 10 szálláshelyet ajánlott fel tesztelési célra. A kutyáknak minden elérhető szolgáltatást ki kell próbálniuk, és természetesen az is hozzátartozik a feladatukhoz, hogy megismerjék annak a kutyabarát vendéglátóhelynek a környékét, ahol megszállnak. A Snaptrip 3 fő irányvonalat határozott meg a pontozáshoz: 1. hogy érzi magát a vendég; 2. mennyire praktikus számára a környezet; és 3. könnyen elérhetőek-e a kutyabarát beülős helyek, parkok.

Annak érdekében, hogy a weboldal blogjára elkészüljön az elvárt 500 szavas jellemzés, a kétlábú asszisztensek, azaz a gazdik lesznek a két eb segítségére, és mondanunk sem kell, természetesen ők is ingyenesen élvezhetik az üdülést. De ami még ennél is jobb, véleményenként 300 font üti a bundás vendégek markát! A jelentkezés menete egyszerű, és egy kérdőív kitöltésével indul a szálláshely kereső oldalon, amelyben meg kell adni néhány alapvető információt a kutyáról, továbbá indoklást is várnak, miért kellene az adott jelentkezőt választaniuk.

Minden kutya elbűvölő a maga módján, nagyon nehéz dolga lesz annak, aki dönt a nyertesekről!

 

Forrás: metro.co.uk
Kép: Unsplash
Szerencsi Évi
(Kutyabarát.hu)
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...