Saját KB bal
Saját KB jobb

Sárgálló falevelek, óriási avarok – Így készíts tökéletes őszi fotókat kedvencedről!

Az ősz szépségével kevés dolog vetekedhet, a sárgálló falevelek, az óriási avarok, a forró italok és a meleg takarók évszakának hamisítatlan hangulata valamelyest kárpótol minket a nyár búcsúzásáért. Egyszerűen muszáj megörökíteni az ősz megismételhetetlen pillanatait, a fotókról pedig értelemszerűen négylábú családtagunk sem hiányozhat. De hogyan bírjuk rá izgága bundásunkat, hogy modellt álljon nekünk néhány képhez, és hogyan készítsünk tényleg tökéletes őszi fotókat kedvencünkről?

A jó helyszín kulcsfontosságú

És nem csupán az esztétikai szempontokat kell figyelembe venned. Fontos, hogy a kutyát ne zavarják hangos zajok vagy más állatok. Ha ismerős helyre mentek, azzal kedvenced izgatottságát is csökkentheted, könnyebben ragadhatod meg a figyelmét.

Tedd kellemessé számára a fotózás élményét!

Ne a fotózás napján akard megtanítani neki a legújabb trükköt, amit mindenképpen lencsevégre akarsz kapni. Ügyelj rá, hogy bundásod jól érezze magát, hagy fedezze fel a környéket és fusson nagyokat. Játssz vele, vidd magatokkal a kedvenc labdáját, engedd, hogy izgalmas kalandként élje meg az alkalmat. Ha gondoskodsz kedvenced lefárasztásáról, sokkal nyugodtabban tűri majd, amíg elkészíted a képeket.

Az ördög a részletekben rejlik

Kísérletezz a különféle beállításokkal és magasságokkal, a fókusszal és a fényekkel. Felejtsd el a vakut, igyekezz inkább a természetes megvilágítást lencsevégre kapni. Hajolj le a kutya magasságáig, hogy ne felülről készüljenek a fotók.

Türelem, türelem, türelem

Nem szeretnénk zsákbamacskát árulni, valószínűleg még akkor is rengeteg türelemre és kitartásra lesz szükséged a tökéletes őszi kutyás fotók elkészítéséhez, ha bundásod egyébként egy igazi kezesbárány, és minden intő szavadra azonnal figyel. Hidd el, az elkészült fotók biztosan kárpótolnak majd!

Néhány ínycsiklandó falat igazán motiváló lehet

Hogy mi az, amit semmiképpen se hagyj otthon, ha szeretnél néhány szuper fotót lőni mancsosodról? (És most nem a mobilodra/fényképezőgépedre gondolunk.) A válasz egyértelmű: néhány ínycsiklandó, egészséges „motivációt”, amivel kedvencedet jutalmazhatod, ha elvégzi feladatát.

Ahogy a kutya táplálása, úgy a jutalmazás során is ügyelnünk kell arra, hogy valóban egészséges, teljes értékű finomságokat válasszunk. A PLATINUM Natural szuperprémium kutyatápjai legalább 70% friss húsból készülnek, ami mellé a legkiválóbb minőségű alapanyagok, hidegen sajtolt olajok, vitaminok, friss gyümölcsök és zöldségek kerülnek. Olyannyira ízletesek, hogy sok-sok gazdi használja őket rendszeresen jutalmazás céljából is a mindennapi etetés mellett. Természetesen a PLATINUM kínálatában egészséges jutalomfalatok is várnak, amik garantáltan megkönnyítik az őszi fotózást is. A PLATINUM kutyatáp webáruházban minden nagyon húsos, teljes értékű terméküket megtalálod!

Támogatott tartalom

(Kutyabarát.hu)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...