Saját KB bal
Saját KB jobb

Ursula, Hugo és Huxley: Karantén kutyákkal – VIDEÓ

„Ha belegondolok, mennyire imádjuk, amikor hazaérünk a kutyánkhoz, vagy reggel ők ébresztenek minket, az, hogy egész nap együtt lehetünk minden tekintetben gazdagabbá tette az életemet. Ha visszagondolok a Hugo előtti évekre, határozottan kevésbé voltam boldog, mint most. Bámulatos, mennyire megváltoztatták az életemet.”

Így számol be a két golden retriever, Hugo és Huxley gazdija, Ursula Aitchison (IG: @hugoandursula) a karanténidőről két kutyájával. A vicces rövidfilmben bemutatja, milyen hétköznapi és mókás dolgokat talált ki, amelyekkel mindenki számára élvezetessé tette a karanténidőt. Látszik, hogy nem csak a két kutyus, de a gazdi is jól szórakozott, megpróbáltál kihozni a lehető legtöbbet az ajándékba kapott hetekből. Trükköket tanultak, játszottak, sportoltak együtt, sőt, Ursula még pár finom falatot is készített a két kutyusnak.

A csúcs vélhetően az a rész, amikor Ursula bemutatja, hogyan sikerült rávennie Huxley-t a karomvágásra. A kutyus ugyanis nem rajon érte, ha a mancsait fogdossák, így kénytelen volt lekötni a figyelmét egy kis mogyoróvajjal, amíg a pedikűrözés tart. Hogy mit meg nem teszünk a kutyáinkért?!


Forrás: The Dodo, Instagram: @hugoandursula. Indexkép: pexels.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...