BorbárokVendéglátóhelyek

Wine&U

Borok szívbôl – Rólad szól – Csak lazán! Ne hagyd otthon négylábú társad sem hisz szívesen látjuk!

Borok szívből, csillogószemű, jó értelemben vett, kicsit őrült borászoktól, gyönyörű, egyedi tételek sztorikkal és saját élményekkel.

kutyabarat kutyabarát borbár

Közel 80 különleges, kis pincészettől érkezett tétellel várjuk a vendégeinket. Mindegyiket egyessével, magunk válogattuk, minden pincészetet meglátogattuk. Megnéztük a földet, a tőkéket, a hordót és ami a legfontosabb, beszélgettünk a borászokkal is. Az elméletünk, hogy az a bor lehet csak tökéletes, amiről a borász csillogó szemmel mesél nekünk.

kutyabarat kutyabarát borbár

Egy pohár bor, az nem sok, de ha mellé tesszük a történetét, a származását, az embert, családot, aki készíti, akkor élményt kapunk. Az a célunk, hogy azt az élményt hozzuk el a Bárba, amit mi is a látogatások alkalmával a borászoktól kaptunk. Önkéntesen azt a küldetést választottuk, hogy megmutassuk az embereknek, milyen csodás, különleges, egyedi borok születnek Magyarországon és – hamarosan már – a határainkon túl. Rendszeresen szervezett borkóstolóinkon személyesen is találkozhatsz a borászokkal, hallhatod a történeteiket, zárhatod szívedbe őket – ahogy mi is tettük.

Hétfő: ZÁRVA

Kedd – szerda: 16:00 – 0:00

Csütörtök – szombat: 16:00 – 2:00

Vasárnap: ZÁRVA

Cím: 1075 Budapest, Holló utca 3-9. fsz. 7.
Telefon: +3670 2872668
E-mail[email protected]
Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...