Na’Pasta Bistro

Egy kis Nápoly a város szívében! Az olasz konyha nélkülözhetetlen eleme a tészta. Nincs igazi olasz étkezés tésztaétel nélkül.

Egy átlag olasz majdnem biztosan eszik tésztát naponta egyszer ez az első fogás (primi piatti), ezt követi a főétel. A Na’ Pasta, „una pasta” – azaz egy tésztát kérek mondat rövidítése, melyből az étterem neve ered.

Na'Pasta Bistro
Kicsit leporoltuk a megszokott, autentikus trattoria képet és egy új, modern, minimalista környezetbe helyeztük, annak érdekében, hogy egy újhullámos, de mégis autentikus ízekre épülő, eredeti, stílusos, divatos, szerethető olasz éttermet hozzunk létre.
A Na’Pasta Bar & Bistro nem csak a kialakított minimalista, letisztult enteriőrrel szeretne kitűnni az olasz éttermek sorából, hanem izgalmas, “signature” ételeivel is. Nem véletlen, hogy nem rég egy olyan olasz séffel bővült a Na’ Pasta csapata, aki komoly nemzetközi tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik, és több nagynevű angol Michellin csillagos étteremben dolgozott korábban.
Fabrizio Caldarazzo épp ezért kapott kiemelt szerepet az éttermünkben, mert ahogy ő fogalmazott nem egy szeretne lenni a Na’Pasta a budapesti olasz éttermek sorában, hanem az olasz, ami meghatározó szereplőjévé tud válni a budapesti olasz éttermeknek, törzshelyet adva az itt élő olasz közösségnek, és az olasz ételek szerelmeseinek, valamint méltóképp képviseli az olasz gasztronómia sokszínűségét.
A NA’PASTA minden nap reggel 7 órától este 24:00 óráig várja vendégeit, akár négylábú barátaikkal együtt.
Reggel 7:00 órától 11:00 óráig á la carte reggeli menüvel várjuk vendégeinket, 11:30-tól 14:00 óráig (illetve a készlet erejéig) két-, illetve három fogásos ebéd menüvel készülünk heti rendszerességgel megújuló étlappal. Vacsorát 23:00 óráig szolgálunk fel, de éttermünk 24:00 óráig nyitva tart.
Éttermünk része a NA’PASTA BAR, ahol kiváló koktélokkal, széles hazai és olasz bor, valamint pezsgő kínálattal várjuk vendégeinket, vacsora, vagy a hétvégi bulizás előtt.
Találkozzunk az Október 6. utca 26. szám alatt!

Weboldal

Facebook

E-mail: [email protected]

Telefon: +3630 184 9000

Cím: 1051 Budapest, Október 6. utca 26.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...