BorászatokÉttermekVendéglátóhelyek

Kristinus Borbirtok – Pincekulcs a Balatonhoz

A dél-balatoni Kristinus Borbirtok 55 hektáron termel díjnyertes borokat Kéthelyen, 2005 óta. A pincészet mind mennyiségben, mind minőségben a hazai borpiac meghatározó szereplőjének számít, amely komoly hangsúlyt fektet a borokhoz kapcsolható élményekre.

A Balatonmáriafürdőtől mindössze tíz percre található Kristinus Borbirtok 10 modern kialakítású dizájn szobából álló Vinotelével, a fine dining rajongóinak igényeit is kielégítő Gasztro Műhelyével, egyedülálló Vinocino bormozijával és rendezvénytermekkel várja vendégeit.

A Kristinus Borbirtokon azokat keressük, akik többre nyitottak, a pohárban a kalandot keresik, izgalomra vágynak, miközben tudják, hogy biztos kezek vezetik őket felfedezőútjukon. A Dél-Balaton szelíd lankáin található Kéthelyen tudásunk legjavát kínáljuk ehhez az utazáshoz, amelyben a bor mellett az építészetnek, a gasztronómiának és a kultúrának is helye van.

A Kristinus Borbirtokon túl Kéthely izgalmas turisztikai desztináció is a Balaton mellett. A tíz kilométeres távolság kerékpárral is kényelmesen megtehető, így a Balaton-kerülő bringatúrák programjába is könnyen beilleszthető a helyi nevezetességek meglátogatásával fűszerezve.

A Kristinus Borbirtok, az élménybirtok csak a kiindulópont, az első randevú, amely után szeretnénk állandó vendéggé válni az otthonokban.

Cím: 8713 Kéthely, Hunyadi u. 99.
Telefon: +3685 539014
E-mail: [email protected]
Facebook
Instagram
Y
ouTube

http://www.kristinus.hu/

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...