Bükk Penthouse

Éld át a luxus semmihez sem fogható érzését exkluzív tervezésű, Miskolc belvárosi Penthouse apartmanunkban!

Élvezd az egyedi dizájnnal kialakított belső tereket, a világos, napsütötte helyiségeket,  a prémium anyaghasználatot, a hatalmas tetőkertet/teraszt, és a belvárosi környezetben is egyedülálló nyugalmat biztosító elhelyezkedést.

Zemplen Terrace

Az új építésű   Miskolc belvárosi társasház  legfelső emeletén elhelyezkedő apartmanunk hatalmas teraszáról csodálatos panoráma nyílik az Avasi Kilátóra, és az alatta elterülő történelmi Avas zöldellő vonulatára,  mely reggelente megédesíti a napfelkeltében kortyolt kávé pillanatait vagy kitűnő hangulatot kölcsönöz egy romantikus vacsorához.

Zemplen Terrace

Penthouse lakásunkat azoknak ajánljuk, akik preferálják az egyedi dizájnhoz és különleges fekvéshez társuló életérzést,  tartózkodásuk alatt szeretik a városi forgatagot, mégis vágynak a nyugalomra és csendre.

A Bükk Penthouse Miskolc belvárosában található: a kávézókkal, éttermekkel és élelmiszer áruházakkal teli sétálóutca mindössze 50 méterre fellelhető.

Zemplen Terrace

Autóval érkező vendégeinknek  fizetős parkoló áll rendelkezésére az épület alatti mélygarázsban.

Mivel mi is kutyások vagyunk, lehetőséget biztosítunk a házi kedvenced fogadására, de kérjük jelezd foglaláskor , hogy őt is hoznád. Kérjük megértésed, hogy csak szobatiszta, lakáshoz szokott kedvenced tudjuk fogadni, egyszerre max. egyet.

Zemplen Terrace

A szálláshelyen gyors internet elérés biztosított.

Miskolctapolca, Lillafüred és a Diósgyőri Vár megtekintéséhez ideális szálláshely,  de ha kényelmesebben szeretnéd fölfedezni a környéket, akkor keresd fel Program kínáló oldalunkat ahol kirándulásaink (kisbusszal, helyi vezetővel) között kedvedre válogathatsz Bükktől a Zemplénig (www.bukktolazemplenig.hu)

Telefon: +36704141237

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...