Zemplen Terrace

Pihend ki magad egy fárasztó nap után exkluzív tervezésű, Miskolc belvárosi nagy teraszos apartmanunkban!

Élvezd az egyedi dizájnnal kialakított belső tereket, a prémium anyaghasználatot, a nagy méretű bútorozott teraszt, és a belvárosi környezetben is egyedülálló nyugalmat biztosító elhelyezkedést.

Az új építésű   Miskolc belvárosi társasház  első emeletén elhelyezkedő apartmanunk teraszán akár a reggeli kávét fogyasztod itt, akár egy finom koktélt vacsora előtt,  itt minden évszakban jólesik elidőzni.

Bükk Penthouse

Zemplén Terrace lakásunkat azoknak ajánljuk, akik preferálják az egyedi dizájnhoz és különleges fekvéshez társuló életérzést,  tartózkodásuk alatt szeretik a városi forgatagot, mégis vágynak a nyugalomra és csendre.

Bükk Penthouse

A Zemplén Terrace Miskolc belvárosában található: a kávézókkal, éttermekkel és élelmiszer áruházakkal teli sétálóutca mindössze 50 méterre fellelhető.

Autóval érkező vendégeinknek  fizetős parkoló áll rendelkezésére az épület alatti mélygarázsban.

Bükk Penthouse

Mivel mi is kutyások vagyunk, lehetőséget biztosítunk a házi kedvenced fogadására, de kérjük jelezd foglaláskor , hogy őt is hoznád. Kérjük megértésed, hogy csak szobatiszta, lakáshoz szokott kedvenced tudjuk fogadni, egyszerre max. egyet.

A szálláshelyen gyors internet elérés biztosított.

Bükk Penthouse

Miskolctapolca, Lillafüred és a Diósgyőri Vár megtekintéséhez ideális szálláshely,  de ha kényelmesebben szeretnéd fölfedezni a környéket, akkor keresd fel Program kínáló oldalunkat ahol kirándulásaink (kisbusszal, helyi vezetővel) között kedvedre válogathatsz Bükktől a Zemplénig (www.bukktolazemplenig.hu)

Telefon: +36704141237

E-mail: [email protected]

Weboldal

Facebook

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...