Boltok és üzletközpontokEgyéb helyek

Korzó Bevásárlóközpont

Mindent, amire szükséged van, megtalálsz egy helyen a nyíregyházi Korzó Bevásárlóközpontban! Színes árukínálattal, változatos szolgáltatásokkal és 640 férőhelyes mélygarázzsal várja kedves vásárlóit a nagyvárosi életérzést nyújtó shopping center.

2021. szeptemberében a Korzó Bevásárlóközpont csatlakozott a kutyabarát helyszínekhez, amely hatalmas öröm a helyieknek. Egy biztos: a Korzó már az első kutyabarát hónapjában sem tétlenkedett és terveik szerint továbbra is hasonlóan nagy szerepet tölt majd be a kutyás vásárlás a bevásárlóközpont életében.

korzó

Számos helyi kutyás partnerrel együttműködést kezdeményeztek és a Good Boy tréning&panzióval karöltve leforgattak egy oktatóvideót a kutyás vásárlásról. Helyszíntől függetlenül érdemes mindenkinek megtekinteni, profi tanácsokat ad arról, hogy mire figyeljünk, ha négylábú kedvencünkkel indulunk vásárolni.

Szeptember 18-án pedig a nyíregyházi gazdik közösen ünnepelték meg a Korzó téren, hogy kedvenc bevásárlóközpontjuk kutyabarát lett. A kutya szépségverseny mellett a gazdik izgalmas kvízjátékon vehettek részt, érdekes bemutatókat hallgathattak meg és ráadásul a megyei tacskótalálkozónak is helyszínt adott a Korzó, így sok kis virsli is rohangált a Korzó előtt!

A Korzó social media kommunikációja önmagáért beszél, érdemes ellátogatni az oldalunkra – öröm látni a változatos kutyabarát aktivitásokat!

Facebook

Instagram

Telefon: +3642 799 111

E-mail: [email protected]

Cím: 4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1.

További ajánlataink
Hozzászólások
Töltés...