Így néz ki egy leánykérés 16 kutyával

Hogy kell megkérni egy kutyaimádó lány kezét? Pontosan így. Maurice Goldstein már nem is lehetett volna romantikusabb: csodálatos kilátás, rózsaszirmok, énekesek – mindenre gondolt, hogy barátnője kezének megkérését a lehető legfelejthetetlenebb élménnyé varázsolja. Természetesen a kutyákat sem hagyhatta ki.

 

Laura Stampler imádja az állatokat. Barátjával négy éve járnak együtt, New York-ban élnek, de pár napot Los Angeles-ben töltöttek.

Párja mindent kitervelt: megkérte a lány amúgy esküvői fotósként dolgozó barátnőjét, hogy találkozzon Laura-val ebédre, majd hagyja ott, mondván, hogy egy ügyféllel kell találkoznia – a lány akkor még nem sejtette, hogy ő maga az ügyfél.

Maurice ekkor hívta el kedvesét egy kis hegyi sétára, ahol már minden elő volt készítve.

Maurice mindenre gondolt: készült énekesekkel, rózsaszirmokkal, fotóssal, és egyik barátját megkérte arra is, hogy a „Pack of Hearts” nevű szervezettől érkezzen pár terápiás eb is, hiszen jól tudta, hogy barátnője imádja őket. Olyannyira, hogy még egy könyvet is írt, amelyben négylábúak a főszereplők.

Természetesen Laura igent mondott, és a fotók bizonyítják, hogy nem is lehetett volna tökéletesebb a pillanat: ekkor engedték szabadon a terápiás ebeket – minden fehér galambot felülmúlt.

Az internet azóta felrobbant a fantasztikus leánykéréstől: rengetegen gratuláltak a párnak, de főleg Maurice-nak, hogy ennyi energiát fektetett abba, hogy boldoggá tegye barátnőjét. És mi mással lehet boldoggá tenni egy kutyaimádót, mint ennyi csodálatos ebbel?

 

 

 

 

 

 

 

 

Cikkajánló:

A friss házaspár a nászajándékba kapott pénzből fizette egy menhelyi kutyus kezelését

32 alkalom, amikor a kutyák segítettek szorosabbra fűzni a köteléket

Állatmenhelyen tartották az esküvőt, az így megspórolt pénzt pedig felajánlották a kutyák ellátására

Állatmenhelyre gyűjtenek, így, hogy spóroljanak az esküvőn, egyik kutyájukat kérték fel videósnak

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: boredpand

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...