Saját KB bal
Saját KB jobb

A világ hét legjobb luxus háziállat hotele

Ezek a hotelek nem a szó klasszikus értelmében vett kutyabarátok, örülhetünk, ha minket, embereket egyáltalán beengednek kutyáink után. Ugyanis a világ top 7 luxus háziállat szállodája kizárólag kiskedvencek számára áll nyitva, de ők, ami földi jó létezik, mindent megkapnak. Az már más lapra tartozik, hogy túlzás vagy ez így van rendjén.

 

1. Jet Pet Resort, Vancouver

Az „üdülőhely” felépítése olyan, mint a nyugat-londoni házak fényűző kertje, és ha az ember nem is engedheti meg magának, hogy ilyen helyen éljen, azért a „kölyköt” elküldheti üdülni. A szálloda teljes körű wellness-részleggel is rendelkezik, beleértve a kozmetikát, a masszázst és a manikűrt. Csodálatos.

 

2. The Vet Lounge, Australia

A helyen 18 macska-lakosztályból lehet választani, melyek mindegyikét egy-egy ország tematikájában rendezték be. Így a cicus is úgy érezheti, mintha eljött volna velünk külföldre. Mindeközben kíméletes zenét játszanak a lakosztályokban, van még mini bár, amelyben – figyelem! – macska fű i kapható.

 

3. Paradise Ranch, Los Angeles

Ez a ketrecmentes kutya hotel úgy néz ki, mint kedvencünk legjobb szórakozóhelye. Úgy néz ki, mintha mindig nyári szünet lenne a kutyák számára, egy szabadtéri medencével, melynek köszönhetően élvezhetik a napsütést és barátok társaságát. Gyors kérdés, hogyan foglaljuk magunkat? Erm, mennyire viccesek ezek a kutyák? (Kép: Paradiso Ranch)

 

4. West Lodge Cattery, Cambridgeshire, UK

A brit macskák itt biztosan úgy érzik, mintha egy trópusi fiesztán lennének, de a kísértés igencsak erős. Ugyanis minden lakosztály egy halastóra néz, luxus párnázott ágyakkal felszerelve. Itt azért azt kívánnánk sokan, bárcsak macskák lennénk.

 

5. Essex Pooch Palace, UK

És igen, minden olyan szenzációs, amilyennek a neve sugallja: Blöki-palota. Mind a tíz hálószoba központi fűtéses, csillárok, kanapék és TV-k veszik körül kedvenceinket, és minden vendég egy kutya jó ajándékcsomaggal távozhat. Az ebek minden nap kirándulásokon vehetnek részt, beleértve a strandot is, egy diszkó témájú kutya-fürdővel.

 

6. The Ings Luxury Cat Hotel, West Yorkshire, UK

A padlófűtést, az erkélyeket és a szentélyeket látva követlejük, hogy azonnal nyissák meg az ugyanilyen emberi szállodát. Mindegyik házikedvenc kaphat saját kandalló tüzet, étkezhet medúzát, fából készült mászófa és virtuális televízió található a lakosztályukban. Kisebb felárért lehet kérni masszázsokat és mesemondást, mielőtt lefekszenek alukálni.

 

7. The Barkley Pet Hotel, Ohio

Természetesen ez a kutya- és macskabarát szálloda 24 órás webkamerával rendelkezik, így a gazdik akármikor megleshetik kedvencüket. A macskalakosztályok egy trópusi akváriumra néznek, míg a kutyalakosztályok úszómedencével, parkosított kertekkel és TV-vel rendelkeznek. Őrület…

 

Ezeket is ajánljuk:

Hogyan válasszunk kutyapanziót?

A világ legkedvesebb kutyás ünnepe a Kutya Imádat Napja Nepálban

A négylábú szállodai alkalmazott a legjobb dolog, ami egy hotellel történhet

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...