Saját KB bal
Saját KB jobb

Lakásdekor – Csempéssz kutyákat a tavaszba!

Tavasszal nemcsak a természet újul meg, hanem nekünk is szükségünk van néha egy kis frissítésre. Új lakásba költözöl vagy átalakítanál? Esetleg a meglévő elrendezést dobnád fel pár új kiegészítővel? Összegyűjtöttünk pár inspiráló lakásdekor kiegészítőt és kézműves darabot számodra!

Kutyás konyharuhák

Ezekkel a meseszép agaras konyharuhákkal élmény lesz a törölgetés! Biztosan feldobják a szürke hétköznapokat, ráadásul kutyarajongó  barátainkat, családtagjainkat is meglephetjük vele.

agár konyharuha lakásdekorKutyás tapéta

Ez a modern stílusú, fekete-fehér tapéta garantáltan feldobja a lakást. A legújabb lakásdekor trendek szerint használhatod csak egy falszakasz kiemelésére, vagy dekorációs célra is. Számos egyedi, színes, vicces és dekoratív kutyás tapétaminta közül választhatsz, érdemes körülnézni a magyar grafikusok mintái között is!

lakásdekor tapéta
Egyedi kutyás kép

Dobd fel a polcodat vagy akár a munkahelyi íróasztalodat ezzel az édes képpel! A természetes anyagokból, kövekből, fadarabokból készített egyedi képek biztosan mosolyt csalnak mindenki arcára.

kutyás kép lakásdekor
Kutyás babatakaró

Új családtag érkezik hozzátok? Vagy éppen mopsz rajongó barátnődnek születik babája? Ne keresd tovább a tökéletes ajándékot! Ez a kézzel készült, mopsz mintás takaró kisfiúknak és kislányoknak is tökéletes választás.

mopsz takaró
„Remélem, nincs bajod a kutyaszőrrel” lábtörlő

Vannak dolgok, amelyeket jobb már a belépéskor tisztázni. Ezzel a vicces lábtörlővel figyelmeztetheted a vendégeidet, hogy jobb, ha nem fekete bársonynadrágban jönnek hozzád…

lakásdekor lábtörlő
Egyedi kutyás portré

Vicces, szellemes és egyedi – Dorina Vornicescu kutyaportréi magukért beszélnek.

kutyaportré, lakásdekor

Bujdosó-Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Képek és termékek: etsy.com – az alkotók saját képei. Indexkép: pexels.
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...