Saját KB bal
Saját KB jobb

Letartóztatta a rendőrség a mopszot idegen kertekben való settenkedésért

Valószínűleg nem tudatosan választotta a gengszter életet, és nem számolt kellően tettei következményeivel, de ami történt, megtörtént. Rajtakapták, rabosították, és csak gazdája felügyelete alatt helyezték szabadlábra. Azért a rendőrök előtt le a kalappal, hogy a humorukat használták az eset megoldásához!

A Bean (azaz bab) névre hallgató mopsz valószínűleg szórakozott annyira jól a jófej rendőrök társaságában, hogy nem lesz elrettentő eset az életében, ami történt. Pedig a hivatalos eljárás megnevezése, ami ellene indult bizony komoly: idegen kertekben settenkedésért és csavargásért varrták be.

A Cape May Rendőrkapitányság tisztje tartóztatta le a négylábú elkövetőt, mikor épp egy olyan ingatlanon gyalogolt át, amely nem volt a sajátja. „Ez történik, ha elszöksz otthonról – ezt a kisfickót kaptuk el, miközben mások kertjében settenkedett ” – ezzel a felirattal tette ki a rendőrség a facebook oldalára a fotót, amelyben hírül adták, hogy elkapták a hírhedt kódorgót.

A rendőrök annyira komolyan vették a mókát, hogy miután bevitték Bean-t az rendőrőrsre, még a rendőrségi fotót is elkészítették róla, majd „bevágták” egy cellába, amíg valaki hajlandó kifizetni érte az óvadékot.

A piszkos bűnözőt valójában cseppet sem rázta meg a börtönélet és az ottani bánásmód, még csak az sem látszott az arcán, hogy bármit megbánt volna, amit valaha tett az élete során.

Az internet népe persze szintén vevő volt egy kis viccelődésre, úgyhogy hamarosan ömleni kezdtek a viccesebbnél viccesebb kommentek a gengszter eb fotói alá, összesen 2,000 hozzászólás.

– Tudja, miért állítottam meg? – Ez nem az én nyakörvem, esküszöm, biztos úr! –

– Nem ő választotta a mopszter életet. A mopszter élet választotta őt! – és ehhez hasonló megjegyzésekkel árasztották el az emberek a rendőrség oldalát a szeretnivaló hozzáállásért cserébe.

Végül a kis Bean visszakerült családjához, és a család az óvadékot is rendezte – sütik formájában. Csak remélhetjük, hogy a kis bűnelkövető tanult az esetből, és mostantól messze maga mögött hagyja a birtokháborítás bűnét.

Ezek se piskóták:

Szarvasüldözésért őrizetbe vett a rendőrség egy kutyát Kanadában

A kutya rajongásig imádja a varangyokat, úgyhogy gazdija épített neki egy varangy hotelt a hátsó kertbe

Bocsánatkérő levelet írtak a postásnak a kutyák, akik ellopták az ebédjét

(kutyabarát.hu)

Forrás: metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...