Saját KB bal
Saját KB jobb

A kutya rajongásig imádja a varangyokat, úgyhogy gazdija épített neki egy varangy hotelt a hátsó kertbe

Mindenki látott már furcsa jószágokat a világon. Ilyen Chloe is, aki teljesen bele van szerelmesedve a varangyokba. Nem tudni, miért, de szenvedélye odáig fajult, hogyha este nem talált a kertben egyetlen kuruttyolót sem, képes volt a depresszió jeleit mutatni. Így jófej gazdája gondolt egyet, és varangy hotelt nyitott a hátsó kertben.

 

– Egyszerűen imádja nézni őket, ahogy fürdenek, úsznak, ugrálnak… Ha este nem talált, képes volt a kert közepén duzzogni egész este – mutatja be négylábú kedvencét Shelby Pittsley. Chloe-t nagyon fiatalon fogadta örökbe a lány egy hatalmas menhelyről. Törékeny és beteges volt, de később összeszedte magát és csodálatos kis beagle keverékké nőtte ki magát, aki minden létező élőlényt imád – de különösen a varangyos békákat.

Bár gazdája szerint az egész életet szereti, de a hátsókertben fellelhető varangyok szinte megbabonázták. Órákig volt képes nézni őket, akármikor lehetősége volt időt tölteni velük, azt velük töltötte. – Tudja, hogy nem szabad rájuk lépni vagy megrágcsálni őket, egyszerűen csak szereti nézni őket. Kíséri őket, akárhova ugrálnak. –

Ha Chloe egy ideje nem jelentkezik, mindössze hátra kell sétálni a kertbe, mert biztosan talált magának egy kis béka barátot. Azonban ha van olyan este, amikor nem talál brekit, képes teljes depresszióba esni.

Mikor erre gazdija felfigyelt, úgy érezte, kutyája megérdemli, hogy barátai állandóan a közelében legyenek. Így átalakította az egyik kerti kismedencét, ami eredetileg a kutyák pancsoló helye volt, és valóságos varangy birodalmat alakított ki.

Szükségük van egy ki- és bejáratra, ahol könnyedén ki-be tudnak járni a medencéből, vízre, hogy ússzanak, koszra, hogy elbújhassanak és némi növényzetre. – A törődő gazdi még arra is figyelt, hogy az új hotelt a bokrok takarásába tegye, hogy még a madarak se zaklathassák kutyája cimbijeit.

A megnyitó óta mintegy 12 varangy költözött be a kényelmes szállóba, és a helyszínen már családot is alapítottak, Chloe legnagyobb örömére. Rendszeresen ott lóg a közelükben, vagy sétál mellettük, ahogy a kertben ugrándoznak. Hát igen, egy jó gazdinak elég, ha kutyája csak pislant egyet, és kívánsága teljesítve! Ha az egy varangy szálló, akkor az.

 

Furcsa gazdik és furcsa kutyák:

A kutya és az ő legjobb barátja a világon: a tégla

Letartóztatták a részeg sofőrt, aki kocsijában szendvicset készített az útkereszteződésben – kutyájának

A gazdi a legédesebb üzenetet írja a szomszédoknak idősödő mopsza üvöltése miatt

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...