Saját KB bal
Saját KB jobb

Valentin napi ötletek kutyásoknak – szólóban és párban is!

Bár a Valentin nap nem tartozik a hagyományos ünnepeink közé, ez a nap is éppen olyan jó mint bármely másik, hogy emlékezetes pillanatokat töltsünk a kutyánkkal. Az alábbiakban olyan programokat válogattunk össze, amelyekkel különlegessé teheted ezt a napot. Vagy bármely másikat. Akár szólóban talál a Valentin nap, akár párban.

A Valentin nap klasszikus megünneplési módja a közös vacsi a számunkra fontos emberrel vagy emberekkel. Vagy éppen kutyával. Üljetek be egy olyan kutyabarát étterembe, ahova már régóta vágytok. Vagy éppen nézzetek ki egy olyan helyet, ahol valami teljesen újat próbálhattok ki. Az „elsőre” mindig emlékszik az ember – legyen szó csókról vagy rebarbarás mangószufléról. Ha otthon töltenétek ezt az estét, főzzetek valami különleges ételt és készítsetek valami ünnepi finomságot szívetek szőrös virágszálának is.

Gasztrokutya: Valentin-napi vörösáfonyás szívecskék – Recept

Ha már finomságok… Már egyre több kávézóban, bisztróban kedveskednek kedvenceinknek is finomságokkal. Sőt, kifejezetten kutyás kávézók, sütizők is nyíltak az elmúlt időszakban. Hívd össze a barátnőket és fedezzetek fel egy új helyet az ebekkel. Vagy csak dobj be egy jó könyvet, és indulhattok is hat lábon.

Romantikus program lehet a kutyasétáltatás. Igen! Csak az elhatározáson múlik, hogy a szokásosból ünnepit varázsoljunk. Add meg a módját, indulhat a város felfedezése. Este, a kivilágított tereken bóklászni, hallgatni a város zaját és gyönyörködni a kirakatok fényeiben – megvan a varázsa. De egy kiadós erdei sétának is, vagy éppen egy kirándulásnak egy szép kilátást ígérő helyre.

Szintén Valentin napi klasszikus, de megunhatatlan, a mozizás. Mi sem egyszerűbb, mint csapni egy bekuckózós romantikus mozis estét otthon? Amíg pattog a popcorn, masszírozd át kedvencedet alaposan. Aztán kuckózzatok be a kanapéra, és indulhat is a Love Actually, az Annie Hall vagy a Lesz ez még így se… Kinek mi tetszik…

Ha már Valentin nap, ne feledkezzünk meg arról, hogy ez a szürke téli nap igazából csak egy a sok közül. Ugyanakkor nekünk mégis különleges, hiszen velünk van a kutyánk. Akárhogy ünneplitek, ne feledkezzetek meg róla, hogy ezen a napon is simogassátok, szeretgessétek és odafigyeljetek rá. Neki biztosan Ti vagytok a Nagy Ő!


Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Fotó: Nataliya Vaitkevich: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/allat-kutya-hazi-kedvenc-lefekudni-lefekszik-4641838/
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...