youtube

Zsepiket elő, megérkezett az idei Super Bowl legszebb kutyás reklámja

Amerika már javában Super Bowl lázban ég. Az amerikai foci döntője a világ egyik legnézettebb tévéműsora, így a hirdető cégek is mindig különleges, exkluzív reklám filmekkel készülnek a különleges napra.

Február 13-án hétfőn rendezik meg az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb sporteseményét, a Super Bowl döntőt. Ilyenkor már nemcsak meccsre, hanem a félidőben fellépő szupersztárokra és a hirdető cégek különleges reklámjaira is türelmetlenül várnak az emberek. Rendszerint minden évben megjelenik egy olyan kutyás reklám is, amely aztán futótűzként terjed végig a világon.

Az idei kutyás reklám ismét telitalálat

Az idei kutyás reklám egy nappal ezelőtt megérkezett a YouTube-ra és természetesen azonnal robbant is egy óriásit.  A Farmer’s Dog állateledel gyártó cég 60 másodperces reklámfilmjében valóban lenyűgöző módon mutatja be a kutya-gazdi kapcsolatot. A történet egy kislány és egy kölyökkutya közös életét mutatja be. Miközben a gazdi szépen lassan felcseperedik, hűséges kutyája végigkíséri az útján. Kislányból tinédzser, tinédzserből nagylány, feleség majd anya lesz. Bear nevű labradorja pedig az összes mérföldkövön végigkíséri. Mire a kislány felnőtt lesz, a kutya megöregszik. A Farmer’s Dog vezérigazgatója, Jonathan Regev így nyilatkozott a filmről:

Ez a spot a mi szerelmes levelünk a kutyákhoz. Megtestesíti cégünk küldetését. Minden, amit teszünk, arról szól, hogy segítsük az embereket abban, hogy kutyáik teljes, egészséges életet élhessenek.

Kedves kutyabarátok, elő a zsepikkel, íme a 2023-as Super Bowl legszebb kutyás reklámfilmje:

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Youtube, iheartdogs

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...