Saját KB bal
Saját KB jobb

Luxus kiegészítők kutyáknak – Válogatás a high-end világából

Míg egyes gazdik törekednek arra, hogy csökkentsék kutyájuk ökológiai lábnyomát, mások az élményekre és a közös utazásra helyezik a hangsúlyt. Van egy szűk kör azonban, ahol a kutyák is részesülnek a gazdijuk életmódja nyújtotta luxusban. A neves dizájner márkák pedig örülnek, ha vásárlóik kedvére tehetnek. Jöjjön hát a pezsgőfürdő!

Pufidzseki – 450 €

A luxus tolldzsekijeiről ismert Moncler cég 2017-ben dobta piacra az első, kutyáknak szánt pihe-puha luxus pufidzseki kollekcióját. Az ikonikus Moncler dzsekik, melyek nélkül nincs síszezon Aspenben, körülbelül 2 000€ körül mozognak, ehhez képest a kutya verzió „mindössze” negyedébe került. Pillanatok alatt el is kapkodták őket.

moncler

Kutyahordozó – 2 000  €

A legnagyobb luxusmárkák számára a legfontosabb az ügyfeleik boldogsága. És ha ehhez az kell, hogy kedvenceiket is stílusosan vihessék magukkal bárhová, akkor az ikonikus utazóládáiról híres Louis Vuitton cégre bátran számíthatnak! Kutyahordozójuk két méretben készült, belseje pedig vízálló és könnyen tisztítható bevonattal volt ellátva.

luxus lv

Teniszpóló – 60 €

Az amerikai Ralph Lauren divatmárka a kutyák számára is biztosítja ugyanazt a laza eleganciát, amelyet megszokhattunk tőle. Farmerdzsekik, teniszpólók, ballonkabátok és kényelmes kötött pulcsik is találhatók a kutyáknak szánt kollekcióban. A kutya teniszpólók több mint harminc színben rendelhetők, akárcsak a férfi kollekció esetében. Természetesen.

rl polo

Nyakörv és póráz – 545 €

A dekadens gazdik sem maradhatnak stílusos kiegészítők nélkül. Az olasz Versace cég kutyáknak szánt kollekciójában több póráz és nyakörv modell közül is választhatnak. A fekete alapon feltűnő arany részletekkel díszített darabokkal még Milánóban sem maradunk észrevétlenek.

versace póráz

Biléta – 155 €

Sok nő álma a kis türkiz doboz, benne a klasszikus gyémánt eljegyzési gyűrűvel, amely az örök szerelem szimbóluma immár több mint 130 éve. A Tiffany azokra is gondolt, akik a kutyájuk iránti szeretetüket fejeznék ki. A cég filozófiája szerint a kedvenceink is családtagok, ezért a legjobbat érdemlik. Tökéletesen egyetértünk. Bár valljuk be, hogy talán lehet teljes életet élni egy valamivel szerényebb biléta birtokában is.

tiffany
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...