Instagram

Az esküvői tortáról sem maradhatott le az ifjú pár kutyája

A legtöbb gazdi szeretné, ha kutyáját valamilyen módon be tudná vonni a nagy nap eseményeibe. Van, aki egyszerűen csak elviszi magával a kutyát a ceremóniára, és vannak olyan is, akinek ennél sokkal kreatívabb ötlete is támad.

Sokat mondó tény, hogy ma már létezik az a fogalom, hogy kutyás esküvő. Több esküvőszervező cég vállalja már a kutyák aktív bevonását az esküvői eseményekbe, sőt olyan vállalkozás is van, mely kimondottan csak kutyás esküvőket tart. Ide pedig nemcsak a főszereplők, hanem a vendégek is hozhatják kutyáikat, akikre igény szerint egy kutyaszitter felügyel, amíg tart a ceremónia vagy a vacsora.

Egyre jobb ötletek, egyre emlékezetesebb kutyás esküvők

A kutyás esküvők szervezésében sincs határ, ami a kreativitást illeti. Az egyik legújabb és legcukibb ötlet nemrég került fel az internetre és kezdett el villámsebességgel terjedni. A fotót egy tortakészítő cég töltötte fel az Instagram oldalára és röviden meg is osztották hozzá a történetet.

A csodálatos, de egyszerű, visszafogott torta Roisin és Hunter Bicklemeir esküvőjére készült. Bear, a golden retriverük számos ponton bekapcsolódott a jeles nap eseményeibe. A kutyus kísérte gazdáit az oltárhoz, és készültek egy „Jutifalat bár”-ral is a vendégeknek. Azok a gazdik, akiket otthon várt négylábú kedvencük, egy kis zacskóba jutalomfalatot válogathattak össze kutyusuknak, hogy ezzel térhessenek haza a lagziból. A legcukibb talán mégis az volt, ahogy Bear megjelent az esküvői tortán.

A kis kutya figurát a cukrász készítette oda a párnak a torta mellé, hogy ha van kedvük, valahogy helyezzék el kedvencüket is a tortán. A gazdik pedig úgy döntöttek, nemcsak egyszerűen ráhelyezik a figurát a tortára, hanem Bear személyiségét is megmutatják az elhelyezéssel. A kedves installáció kedvéért kicsit meg is bontották a tortát, és megörökítették a kutyákra oly jellemző jelentet. Bear úgy áll a tortán, mint aki éppen belehabzsolt a sütibe, ennek nyomai jól láthatóak mind a tortán, mind az orrán. Nézzétek csak:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KAKE by Darci (@kakebydarci) által megosztott bejegyzés

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Instagram TheDodo

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...