Saját KB bal
Saját KB jobb

Így lesz gondtalan a külföldi nyaralás kedvencünkkel

Idén nyáron szerencsére már utazhatunk külföldre, és miért ne vinnénk magunkkal kedvencünket is? Az alábbiakban összegyűjtöttünk pár tanácsot, melyek segítségével a külföldi nyaralás gondtalan, felhőtlen kikapcsolódás lesz.

Utazás előtt

Ahhoz, hogy a külföldi utazás valódi kikapcsolódás legyen, érdemes pár dolgot előre elintézni. Ezek közül talán a legfontosabb kedvencünk útlevele, mely a határátlépéshez kötelező. Az irat kiállításához szükségesek bizonyos oltások és kezelések, valamint a regisztrált mikrochip. Érdemes pár héttel az utazás előtt felkeresni az állatorvost, hogy az indulásig minden szükséges kezelésre és vizsgálatra legyen idő.

Külföldön is: fő az egészség

A külföldi nyaralás esetén érdemes itthon beszerezni a kutya számára a szokásos eledelét, gyógyszereit illetve gondoskodni a külső élősködők elleni védelemről. Ha például havonta alkalmazandó készítményt használunk, és a következő alkalmazás a nyaralás alatt esedékes, akkor erre is készüljünk fel.

Ha melegebb éghajlatra, vagy egzotikus országba utazunk, érdeklődjünk az ottani élősködőkről és az általuk terjesztett betegségekről. Az állatorvos segítségével válasszunk olyan készítményt, amely megfelelő védelmet biztosíthat.

Lehet, hogy a kullancsok itthon nem okoztak problémát, de egy új környezet és körülmények újfajta kihívások elé állítják a kutyák szervezetét. Az Advantix spot-on külső élősködők széles köre ellen nyújthat védelmet, például kullancsok, bolhák, igazi szúnyogok és lepkeszúnyogok ellen. Ezért megfelelő választás lehet olyan külföldi országokban, ahol ezek a rovarok fenyegetik kutyánkat.


(X) Támogatott tartalom.
Az alkalmazás előtt olvassuk el a mellékelt tájékoztatót és tartsuk be a benne foglaltakat.
Az adatok megfelelnek a termék tulajdonságainak összefoglalójában (SPC) leírtaknak.
Az Advantix, az Elanco és az átlós sáv védjegyek, melyek az Elanco vagy leányvállalatainak birtokában vannak.
PM-HU-21-0153
Forrás: https://kedvencemesen.elanco.com/egeszseg/utazas-haziallatokkal-tanacsok-kutyakhoz-es-macskakhoz/ Kép: Photo by Blue Bird from Pexels
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...