Az ÉV KUTYBARÁT HELYE pályázatának leírása és szabályzata a pályázók részére

– a Kutyabarát.hu által szervezett internetes pályázat leírása és szabályai –

I. Alapfogalmak:

Az „Év kutyabarát helye” pályázat azokat a vállalkozásokat szeretné megszólítani, akik felfigyeltek arra, hogy hazánkban is már egyre több kutyatartó szeretné kutyájával együtt a vendéglátóhelyek szolgáltatásait igénybe venni, és szívesen is fogadják őket. A pályázat nyertesei büszkén hirdethetik vendéglátó egységükben, üzletükben, illetve weboldalukon a díjat, melyet Magyarország legnagyobb kutyabarát közössége szavazott meg számukra.

2014. augusztus 15-én induló internetes szavazáson szavazni lehet a pályázaton részt vevő vendéglátó egységekre és egyéb helyekre (munkahelyek). A szavazas.kutyabarat.hu internetes felületen és a kategóriák szerinti aloldalain, a résztvevők – a részletesen leírt szabályzat alapján – szavazhatnak az oldalon szereplő pályázókra. Az érvényesen leadott szavazatok, valamint érvényes regisztráció után a résztvevő részt vesz a nyeremények kisorsolásában. Regisztráció nélkül is lehet szavazni a pályázó helyekre, de érvényes regisztráció nélkül nem lehet részt venni a nyeremények kisorsolásában.

Az „Év kutyabarát helye” pályázat és díj szavazásszolgáltatás Szervezője a Kutyabarát.hu és a BEE MÉDIA Kft.

Résztvevők: Az internetes szavazáson érvényes szavazatot leadó személyeket a későbbiekben résztvevőként definiáljuk.

Pályázó: Az a vállalkozás, mely jelöli a vendéglátó egységét vagy egyéb helyét az „Év kutyabarát helye” pályázaton, és megfelelően kitöltött, a szervező részére eljuttatott Jelentkezési lappal jelentkezik, valamint a Jelentkezési lap szervezőhöz történő beérkezésétől számított 3 munkanapon belül megfizeti a nevezési díjat.

A pályázatot benyújthatja maga a vállalkozás (cégként) vagy magánszemélyként, aki a vállalkozást üzemelteti vagy a vállalkozás tulajdonosa. A díjat a pályázó (nevezési díjat befizető) kapja, illetve veheti át.

A pályázó elfogadja és hozzájárul ahhoz, hogy a vendéglátó egységére, illetve egyéb helyére vonatkozó adatokat, honlapjának oldalait a Kutyabarát.hu a prezentációi során felhasználhatja.

II. A szavazás általános bemutatása:

Az „Év kutyabarát helye” pályázathoz kapcsolódó szavazatszolgáltatás célja, hogy a résztvevők szavazatukkal az általuk legjobban kedvelt, preferált vendéglátó egységet vagy egyéb helyet hozzásegítsék az „Év kutyabarát helye” díj megnyeréséhez. A szavazatok által kialakult sorrend megállapítása a Résztvevők által leadott szavazatok számának összesítése után történik, ez határozza meg a díj elnyerését. A szavazást a szavazas.kutyabarat.hu internetes felületen és a kategóriák szerinti aloldalain biztosítjuk, ahol az oldal látogatói az adott Pályázót értékelhetik. A szavazó egy nap egy IP címről csak egyszer adhatja le a szavazatát. A szavazó 1 és 10 közötti skálán értékelheti és jelölheti be az adott helyre vonatkozó szavazatát, megelégedettségi szint szerint. A szavazó által megjelölt pontok összeadódnak, és az adott kategóriában a legtöbb pontot elért hely kapja meg a kategória díját.

A szavazatok számlálását közjegyző jelenlétében végezzük, aki jegyzőkönyvet vesz fel a szavazás eredményéről, és hitelesíti azt.

A szavazás eredményéért a Szervező nem vállal felelősséget, tekintettel arra, hogy arra ráhatással nem bír, a díjak kiosztása közönségszavazat alapján történik.

A szavazás időtartama: 2014. augusztus 15-től 2014. szeptember 15-ig tart.

A szavazat kizárólag akkor minősül érvényesnek, ha a szavazási időszak (felfüggesztés vagy lezárás) végéig megérkezik a szavazas.kutyabarat.hu internetes felületére és a kategóriák szerinti aloldalainak szerverére.

III. A Pályázó megjelenése a szavazó felületen:

A Pályázó hely egy képpel, a hely megnevezésével és a hely címének megjelölésével jelenik meg a szavazó felületen, valamint direkt link eléréssel a kutyabarát.hu-n lévő profiloldalához. A helyhez kapcsolódóan megjelenik az értékelési skála 1-től 10-ig, melyen a szavazók értékelhetik az adott helyet (1-es a legkevésbé preferált, 10-es a legjobban preferált).

IV. Kategóriák, díjak:

1. Az év kutyabarát szálláshelye kategórián belül:

1/A. Az év kutyabarát szállodája

1/B. Az év kutyabarát panziója

1/C. Az év kutyabarát vendégháza

2. Az év kutyabarát vidéki étterme

3. Az év kutyabarát budapesti étterme

4.Az év kutyabarát vidéki kávézója

5. Az év kutyabarát budapesti kávézója

6. Az év kutyabarát romkocsmája/pub-ja/sörözője

7. Az év kutyabarát cukrászdája

8. Az év kutyabarát munkahelye

Kategóriánként egyetlen vállalkozás nyerheti el az „Év Kutyabarát helye” díjat. Tehát összesen 10 kategóriában osztunk ki díjat.

Ezen felül különdíjjal jutalmazhatja a Kutyabarát.hu az egyes Pályázókat, illetve kiemelt partnereinknek is lehetőséget biztosítunk a különdíjas jutalmazásra.

Amennyiben az adott kategóriában a Pályázók száma nem éri el a hármat, fenntartjuk a jogot, hogy nem indítunk abban a kategóriában szavazást. Ezen esetben a Pályázók által már kifizetett nevezési díj hiánytalanul visszafizetésre kerül részükre.

Egy Pályázó több üzlethelyiséggel és több kategóriában is indulhat. Ezen esetben a nevezési díjat üzlethelyiségenként meg kell fizetni.

A nyertes Pályázó a díj elnyerésével megszerzi a jogot arra, hogy a vendéglátó egység vagy egyéb hely vonatkozásában használhassa az adott kategória díját, azt feltüntethesse bármely reklám – és marketing eszközén. Kizárólag a kutyabarát.hu által átadott logót használhatja a nyertes Pályázó, az nem módosítható, változtatható meg. Továbbá tekintettel arra, hogy az adott vendéglátó egység vagy egyéb hely kapja meg a díjat, kizárólag a nyertes vendéglátó egység vagy egyéb hely vonatkozásában használható a díj feltüntetése (általában véve a vállalkozás, mint cég nem használhatja azt).

Az „Év kutyabarát helye” díjak átadásának ideje és helye: 2014. szeptember 18. Magnet Közösségi Ház – 1062 Budapest, Andrássy út 98.

A helyszín változtatás jogát fenntartjuk.

V. Jelentkezés, nevezési díj, befizetési módja:

A Pályázó a Jelentkezési lap megfelelő kitöltésével és a „jelentkezés” gombra kattintással juttathatja el jelentkezését részünkre.

A nevezési díj üzletenként, helyiségenként 20.000 Ft (Húszezer Forint) + ÁFA, melynek megfizetésére a pályázó, a szervező e-mailes visszaigazolásától számított 3 (három) munkanapon belül köteles. Amennyiben ezen határidőn belül nem fizeti meg hiánytalanul a nevezési díjat a Pályázó, a nevezése érvénytelen. Nevezni 2014. augusztus 15. éjfélig lehet. A szervező fenntartja a jogot, hogy a nevezési időt 2014. augusztus 31. éjfélig meghosszabbítsa, erről külön értesítést nem küld a Pályázók részére. A nevezési díj megfizetési módja: az ERSTE Banknál vezetett 11600006-00000000-58626139 bankszámlaszámra (számlatulajdonos: BEE MÉDIA Kft.) történő utalás.

A nevezés fent megjelölt nevezési díj megfizetésével, a Jelentkezési lap megfelelő kitöltésével, és a Szervező részére történő eljuttatásával válik érvényessé.

A nevező visszalépése esetén a nevezési díj nem jár vissza, kérése esetén a Szervező a pályázók közül eltávolítja a szavazófelületről.

VI. A szavazás technikai kivitelezése:                                     

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut, amelyet a BEE Média Kft. üzemeltet. A jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével, ezen kitételt a Pályázó elfogadja.

A Pályázó a nevezéssel és szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a honlapon közzéteszi.

 

Kutyabarát.hu

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...