Saját KB bal
Saját KB jobb

A menyasszony édes fotóval tudatta vőlegénye helyét a falkában

Nikki és Joe összeházasodtak, esküvőjüknél azonban eljegyzésük sokkal nagyobb durranásra sikeredett. A menyasszony ugyanis nagyon szerethető fotóval tudatta újdonsült vőlegényével, hogy a falka hierarchiában kinek mi a szerepe, a vőlegény pedig nagyon édesen adta barátnője tudtára, hogy mennyire fogadja el a helyzetet.

Szeretjük az ilyen történeteket: életszagúak, őszinték és lélekmelengetők. A kutyák nagyon fontos szerepet töltenek be egy családban, mára még inkább, mint eddig. Sokszor elszakíthatatlan kapcsolat van gazdi és kedvence között, amit még egy új szerelem sem ingathat meg. Sokszor szakításig is fajulhat a kapcsolat, ha a pár egyik tagja nem jön ki a kutyával – erről korábban itt írtunk.

Ilyen szoros kapcsolatról volt szó Nikki és Joe esetében is. Joe két évvel ezelőtt a mostanában divatos lánykéréshez folyamadott: egy fotózással egybekötve kérte meg barátnője kezét. Nikki igent mondott, de támadt egy jó ötlete: ő is meglepte Joe-t egy fotóval, amin ún. első szerelmével volt.

A képen német juhászkutyájával, Buddy-val szerepelt, Buddy nyakában pedig egy tábla lógott Én szerettem meg előbb” felirattal. Nikki így szerette volna tudatni vőlegényével: attól, hogy ők ketten összeházasodnak, kutyájával való szeretett kapcsolata semmit sem fog változni.

Joe és Nikki 2016-ban összeházasodott, természetesen kutyájuk kíséretében, aki szinte minden fotóra rákerült. Joe most, emlékei egyikeként osztotta meg közösségi oldalán az említett fotót, ami gyorsan nagyon népszerű lett.

Szerencsére Joe helyesen ítélte meg barátnője és annak kedvence kapcsolatának fontosságát, ugyanis szintén nagyon kedves szavakkal válaszolt a fotóra: – A feleségemnek már öt évvel korábban megvolt Buddy, mielőtt mi megismerkedtünk egymással. mindig is elválaszthatatlanok voltak, és mindketten elég kedvesek voltak ahhoz, hogy befogadjanak a falkájukba. 

Sajnos nem sokkal később a 12 éves Buddy-nak stroke-ja volt, megpróbálták megmenteni az életét, de állapota és kora miatt nem élte túl a műtétet. – Az állandó sírás ellenére – nyilatkozta Joe – meg tudtam mutatni a feleségemnek, hogy sok ezer ember látta őket kettőjüket azon a napon, és egy kis megnyugvást találtunk abban, hogy Buddy mekkora vidámságot hozott mások életébe is. –

Még több csodálatos fotósorozat:

Így adták a világ tudtára az örökbe fogadást

Emberek, akiket arra kértek, szabaduljanak meg kutyájuktól

Gyógyulásból búcsúfotók

(kutyabarát.hu)

Forrás: today
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...