Saját KB bal
Saját KB jobb

Emberek, akiket arra kértek, szabaduljanak meg kutyájuktól

A családja arra kérte az indiai házaspárt, hogy szabaduljanak meg kutyáiktól, mikor kiderült, hogy babát várnak. A pár értetlenül állt a kérés előtt, és inkább csodás fotósorozatot készíttettek, hogy megmutassák: négylábú társaik ugyanúgy a családjuk tagjai. De volt olyan is, aki hirdetést adott fel barátnője örökbe adására, mert a lány azt mondta: összeköltözés előtt a kutyának mennie kell. 

A családtagokon kívül a barátok, sőt, még a lány orvosa is azt javasolta, a kutyák kerüljenek el a háztól a baba születése előtt.

A történet azért is különösen elszomorító, mert a leendő édesanya, Sanjana egy állatjóléti szervezetnél dolgozott, így valószínűleg senki nem értette meg a környezetében, mit is jelentenek neki a kutyák.

A terhessége – nem ismert okokól – sok nehézséggel járt, mégsem jutott eszébe egyszer sem a kutyákat hibáztatni, vagy tehernek érezni őket.

A másik elhíresült kutya-eltávolítási kísérletnek végül a barátnő esett áldozatul. A pár elhatározta, hogy összeköltözik, de kiderült, hogy a hölgy annyira utálja párja beagle-jét, Molly-t, hogy megkérte, költözés előtt adja örökbe. A férfi fel is adta a hirdetést az örökbe fogadásra.

„Ingyen elvihető egy szerető otthonba!

A barátnőm nem szereti a kutyámat, Molly-t. Így sajnos meg kell szabadulnom tőle. Fajtatiszta, jó családból való, és 4 éve van meg nekem. Szeret játszani, de nem teljesen képzett. Szőrzete hosszú, fenntartási költségei kicsit magasak, főleg a körmei miatt, de szereti, ha rendben vannak. Egész éjjel fent van és dumál, de amíg dolgozom, addig alszik. Csak a legjobb, legdrágább kajákat hajlandó megenni. Soha nem üdvözöl az ajtóban, mikor hazaérsz, és soha nem biztosít feltétel nélküli szeretetéről, mikor magad alatt vagy. Nem harap, de pokoli gonosz tud lenni.

Szóval, érdekel bárkit a 30 éves önző, gonosz, aranyásó csajom? Gyere, és vidd! Én és a kutyám azonnal új helyet akarunk neki!”

 

Más érdekes híreink:

Az ember, aki nem tudja abbahagyni az idős kutyák örökbefogadását

Meglepte örökbe fogadóit az öreg kutya

Az egész országot átutazták, hogy vak kutyájuk mellé egy másik vak négylábút fogadjanak örökbe

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: BoredPanda
Littlethings
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...