Saját KB bal
Saját KB jobb

Gyógyulásból búcsúfotók

Jasmina Povše kutyája, Lilly gyógyulását akarta dokumentálni egy súlyos betegségből, mert hitt benne, hogy felépül. Végül a fotók az utolsó hónapok búcsúját és elmúlását örökítették meg. 

Jasmina egy horvátországi menhelyen látta meg Lilly-t, de akkor még nem merte magához venni. Később, egy barátja is ott járt, és látta, hogy a kutya még mindig ott van, elég rossz állapotban. Így Jasmina mégis örökbe fogadta.

Jasmina allergiáktól és asztmától szenvedett, Lilly érkezéséig szinte ki sem tudott mozdulni a házból. A kutya azonban motiválta a mozgásra, ekkor kezdődött meg gazdája gyógyulása is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyre többet jártak kirándulni, túrázni, tengerpartokra, legjobb barátok lettek, amilyen sosem volt nekik előtte.

2016-ban Jasmina felismerte, hogy Lilly nincs teljesen rendben. Többszáz teszt elvégzése után derült csak ki, hogy Lilly májrákkal küzd. Ekkor kezdte el állapotát és mindennapi életét fotókkal is dokumentálni. Ezek a dokumentumok álltak most össze egy búcsúlevéllé.

„Azért kezdtem el fotózni, mert hittem benne, hogy jobban lesz. Pozitív akartam maradni. Amikor ránézek ezekre a fényképekre, minden egyes pillanatot be tudok azonosítani róluk. Összetört a szívem, hogy mégis elveszítettem” – meséli Jasmina.

 

 

Cikkajánló:

Nincs ennél meghatóbb idős kutya sorozat

15 intő jel, mikor érdemes meglátogatni az állatorvost

Ilyen egy boldog, közös élet rengeteg matuzsálem korú kutyával

 

 

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Metro
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...