Saját KB bal
Saját KB jobb

A belga juhászkutya, aki tökéletesen használj az illemhelyet

A Monkey nevű belga juhászkutyának egyáltalán nem jelent gondot, hogy otthon, a fürdőszobában végezze el folyó ügyeit.

Tegye fel az a gazdi a kezét, aki még soha nem aggódott azért, hogy a kutyának otthon már pisilnie kell, de ő még nem ért haza. A gazdik számos felelősségén és feladatán túl a legfontosabb, hogy kedvencünk időben és megfelelő gyakorisággal el tudja végezni a dolgát. Egy szobatiszta, benti kutya számára óriási stresszt jelent, ha nem tud kimenni, elvégezni a dolgát, miután a lakásban az természetesen tilos.

Természetesen egy felelős, törődő gazdi nem hagyja elfajulni idáig a dolgokat, de bizony váratlan helyzetek bárkivel előfordulhatnak. Akadályoztathatnak minket a munkahelyünkön, elhúzódhat egy meeting, késhet a busz, defektet kaphatunk. Szóval mielőtt az internet népe ráhúzza arra a gazdira a vizes lepedőt, akinek a kutyája toporgott már a küszöbön a gazdit várva, előtte gondoljunk ezekre a dolgokra is.

Egy szó, mint száz, valljátok be hányszor kívántátok már, milyen jó lenne, ha a kutya szépen el tudna menni otthon a WC-re és el tudná végezni a dolgát. Miután pedig kipisilte magát, természetesen lehúzza a WC-t, lehajtja a fedelet és becsukja maga mögött az ajtót. Nos, ha hiszitek, ha nem, van ilyen. Ismerjétek meg Monkey-t, a belga juhászkutyát, aki tökéletesen használja az illemhelyet.

Bohata Krisztina

(Kutyabrát.hu)

Forrás: Youtube.com

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...