Saját KB bal
Saját KB jobb
Instagram

Leonardo DiCaprio jéghideg vízből mentette ki kutyáit

Leonardi DiCaprio nemcsak a filmvásznon alakít olykor hősöket, elmondása szerint a való életben is hajtott már végre vakmerő mutatványt, mégpedig örökbefogadott kutyái miatt.

Leonardo DiCaprio színész az Entertainment Weekly „Around the Table” című műsorában tett bizonyosságot arról, hogy nemcsak a filmekben, hanem a való életben is hős. A Don’t Look Up (Ne nézz fel!) forgatására DiCaprio két kutyáját is magával vitte. A két energiabombának viszonylag rövid idő alatt sikerült bajba kerülnie.

Jeges vízbe estek

A műsorban DiCaprio és fimbeli partnere, Jennifer Lawrence meséltek arról, hogy a kutyák jeges vízbe estek, és majdnem megfulladtak. De DiCaprio habozás nélkül utánuk ment, hogy megmentse az életüket. DiCaprio és barátnője, Camila Morrone három husky-val él együtt. A Jack és Jill névre hallgató kutyusokat a pár 2020-ban fogadta örökbe. Mivel a kutyusok általában Dél-Kaliforniában élnek, még sosem voltak szemtanúi befagyott tónak. A tapasztalatlanságnak és a kíváncsiságnak köszönhetően hamar a jeges vízben találták magukat. Miután az egyik kutya belement a vízbe és Leo utána ugrott, a másik kutya sem volt rest és a vízbe vetette magát, hogy segédkezzen a mentési akcióban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Camila Morrone (@camilamorrone) által megosztott bejegyzés

A mentés sikeresen végződött

Némi küzdelem után végül sikerült mindkét kutyát a partra terelni és ott is tartani. Az extrém hidegen és némi didergésen túl szerencsére senkinek nem esett komoly baja. Nem ez az első eset, hogy DiCaprio a való életben is hősiesen viselkedik. 2019-ben megmentett egy férfit, aki leesett egy jachtról és majdnem megfulladt. Talán a Titanicban szerzett jártasságot a vízi mentésben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Camila Morrone (@camilamorrone) által megosztott bejegyzés

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: ilovedogs

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...