Saját KB bal
Saját KB jobb
instagram/hotelsdotcom

Kutyatesztelőket keres a híres utazási portál

Ahogy nő a kutyabarát szállodák és szálláshelyek száma, úgy nő az igény arra is, hogy a foglalni vágyó kutyás utazók valós értékeléseket kapjanak a szolgáltatásról.

Kit tudná jobban értékelni a kutyabarát szállodákat, mint maga a drága és kritikus négylábú. Ebből indult ki a Hotels.com foglalási oldal és kutya-tesztelőket keres a világ minden tájáról, állatbarát szállodák kipróbálására és véleményezésére. Az utakra természetesen a gazdi is mehet, akinek viszont kutya kötelessége pontosan lejegyezni a négylábú értékelését.

Elsőre viccnek tűnhet ez a felhívás, pedig nem az. Csak a Hotels.com oldalon az elmúlt két évben 62%-kal nőtt a kutyabarát szállodákról szóló értékelések száma. A foglalási portálon minden évben kihirdetik a „Loved By Guests” kategória legjobbjait, vagyis azokat a szállodákat, melyek valós értékelések alapján a legnépszerűbb vendéglátó helyek lettek az előző évben.

A kutyás hotelek számának növekedésével egyidejűleg logikus tehát, hogy idén először meghirdették a „Loved By Pets” kategóriát is, vagyis sor kerül a kutyák által legjobban szeretett hotelek sorrendjének felállítására is. Ehhez keresnek jelentkezőket, a nyertes 10 éjszakát tölthet el egy-egy kutyabarát szállodában és igénybe veheti az összes kutyabarát szolgáltatást, mindezt teljesen ingyen.

Augusztus 25-ig te is jelentkezhetsz, nincs más dolgod, minthogy feltöltesz az Instagram profilodra egy frappáns, vicces képet a kutyádról, mely elég meggyőző ahhoz, hogy felkeltse a zsűri figyelmét, bejelölöd a @hotelsdotcom oldalt és használod #CanineCritic hashtag-et. Ne feledd, a profilodnak publikusnak kell lennie!

Hajrá! Próbáljatok szerencsét és aztán a nyertes küldjön egy képeslapot!

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: metro.co.uk, hotels.com, Instagram.com/hotelsdotcom

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It’s a dog’s life darling. Ciao for now and good luck! xxx @Dolly_Pawton #CanineCritic

Hotels.com (@hotelsdotcom) által megosztott bejegyzés,

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...