Saját KB bal
Saját KB jobb

Így készíts mesebeli karácsonyi kutyás-családi fotókat otthon – DIY tippek

Lássuk be, az év utolsó hónapja nem mindig olyan idilli, mint a filmekben. A napok szinte elsuhannak egymás mellett, mi pedig rohanva igyekszünk elvégezni minden fontos teendőnket, beszerezni minden megálmodott ajándékot és összetevőt a karácsonyi menühöz. Sok feladat tornyosul ilyenkor ránk, és előfordulhat, hogy a karácsonyi családi képek elkészítéséhez már nem tudunk tökéletes időpontot egyeztetni egy profi fotóssal. Jó hír, hogy ez sem elég indok ahhoz, hogy idén elmaradjon az ünnep megörökítése! Mutatjuk, hogyan készíthetsz tökéletes családi és kutyás karácsonyi fotókat otthon!

Találd meg a tökéletes időpontot

Amikor nem kell rohannotok, amikor ráértek próbálkozni a különféle beállításokkal, és nem ugrik azonnal az egekbe a vérnyomásotok, ha a család bundás tagja nem viselkedik elég együttműködően. Hiszen be kell látnunk: kedvencünkkel akadhatnak nehézségek, így egy jó adag türelemre biztosan szükségünk lesz. Ha egy szuper, ünnepi családi programként fogjuk fel a dolgot kötelezettség helyett, tényleg jól szórakozhatunk, és remek alkotások születhetnek.

Készíts díszletet

Rendezz be egy jól megvilágítható részt vagy sarkot a szobában. Ha egyszerűsítenéd a hátteret, használj egy fehér lepedőt, és rendezd be előtte a fotózás helyszínét karácsonyi hangulatú dekorációval, esetleg a feldíszített fával. Ha a lakás egy másik pontja önmagában is tökéletes színhelye lehet a remekműveknek, próbálj a megszokottaktól kissé eltérni, hogy a képek többről szóljanak, mint az ismerősök és családtagok által jól ismert nappaliban, a jól ismert kanapén ücsörgő családról.

Használj fényfüzéreket és anyagokat! Bátran halmozd a karácsonyi párnákat és meleg takarókat, akár készíts gőzölgő forró csokit! Csomagolj be néhány üres cipősdobozt, amiket magatok mellé helyezhettek, vagy szemléltethetitek velük az ajándékok kicsomagolásának pillanatait. Ha igazán életszerű képeket szeretnél, nyugodtan mutasd be a készülődés perceit teljes valójukban: a fa díszítését, a mézeskalácsok dekorálását, és így tovább.

A csúnya karácsonyi pulcsi nem maradhat el

Bizony! Készíts a csodás ünnepi ruhaköltemények mellett vicces, csúnya karácsonyi pulcsis fotókat is! Kedvenced sem maradhat ki, számára is beszerezhetsz egy csinos nyakkendőt, egy agancsos fejpántot, egy mikulás sapkát. Hidd el, évekkel később sokkal szívesebben nézegeted majd a jó hangulatú, mókás képeket a túlságosan beállított és idilli változatoknál. Apropó, túlságosan beállított képek…

Mutasd meg, milyenek vagytok valójában

Arra bíztatunk, hogy a fotókon is igyekezzetek átadni személyiségeteket, azt a hamisítatlan érzést, amit úgy hívtok: családi hangulat. Sokkal fontosabb, hogy életszerű, szinte mozgásban lévő remekművek szülessenek, minthogy tökéletesen beállított, szinte feszélyezett karácsonyi képeket készítsetek. Bátran érezzétek jól magatokat, nincsenek elvárások! Engedd, hogy a kutya is szabadon viselkedjen, játékosan ugráljon vagy csócsálja meg a mikulás sapka bojtját!

Motiváld kedvencedet finomságokkal

Nem árt némi extra motivációt biztosítani mancsosunk számára, hogy ne csak átvészelje, de számára is izgalmas elfoglaltság legyen az otthoni karácsonyi fotózás! Persze nem mindegy, mihez nyúlunk, az ünnepi időszakban is tartsuk szem előtt kedvencünk egészségét és egészséges táplálkozását.

A PLATINUM száraztápok, nedves eledelek és jutalomfalatok egész évben gondoskodnak a kicsattanó energiáról, egészségről és életerőről. Minden falatuk olyannyira ízletes, hogy gazdik tucatjai használják a száraz kutyatápok szemeit jutalmazás gyanánt is. Persze egészséges jutalomfalatból sincs hiány, a PLATINUM kutyatáp webáruházban minden ínycsiklandó falatot beszerezhetsz!

Ha megrendelésed munkanapokon 10 óra előtt leadod, a csomag már másnap megérkezik hozzád, így kiváló társak akkor is, ha az utolsó pillanatban van szükséged az otthoni PLATINUM raktárak feltöltésére, még a családi karácsonyi fotózás előtt! December 3. napján10 órától leadott rendelések mellé ráadásul meglepetések is kerülnek a készlet erejéig!

 

támogatott tartalom (X)

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...