Saját KB bal
Saját KB jobb

Ajándékozd meg kutyádat az élvezetes fogápolás örömével karácsonykor is!

Egy eseményekben és váratlan fordulatokban gazdag év után végre itt a december. Az év legizgalmasabb időszaka következik: hamarosan itt a Karácsony! Az ünnepi készülődés hetei már javában zajlanak: díszítünk, csomagolunk, és azon törjük a fejünket, hogy mi kerüljön az ünnepi asztalra Karácsonykor.

Természetesen, az ajándékokról sem feledkezhetünk meg! Az idei nehéz év után talán még fontosabb, mint valaha, hogy minden lehetséges módon kimutassuk szeretetünket és törődésünket családtagjaink felé. Legyen szó bundás vagy emberi családtagjainkról.

Manapság sok gazdi lepi meg a jeles alkalmakkor, így Karácsonykor is, kedvencét valamilyen ajándékkal. Az üzletek, vállalkozások, pedig próbálnak a kedvünkben járni: rengeteg karácsonyi témájú ajándék közül választhatunk kutyáink számára. Az alábbi cikkben összegyűjtöttünk pár ötletet, hogy segítsünk a Karácsonyi készülődésben.

Milyen ajándékot válasszak a kutyámnak?

Mivel nem kérdezhetjük meg kedvencünket arról, hogy mit szeretne a fa alatt látni, ezért nekünk kell eldöntenünk, hogy minek örülne a legjobban. Elsőre talán nem tűnik ez olyan nehéz kérdésnek, de ha jobban belegondolunk, rájöhetünk, hogy nem is olyan egyszerű kutya-fejjel gondolkodni!

Kutyáink számára a velünk töltött idő a legnagyobb ajándék. Ha az ünnepi időszakra gondolunk, próbáljuk úgy alakítani az időbeosztást, hogy a rokonlátogatások, sütés-főzés és ajándékcsomagolás közben kutyánkra is tudjunk időt szánni. Egy hosszú séta a téli erdőben, vagy egy kis játék a haverokkal mind olyan mulatság, amelyre egy kutya sem mond nemet.

A téli időszakban egy meleg kabát vagy takaró is jól jöhet, miért ne vennénk meg éppen Karácsonykor? Hasznos ajándék lehet még egy különleges játék vagy képességfejlesztő eszköz. A közös sportoláshoz való eszközök szintén praktikusak – bár ezeknek lehet, hogy csak később, a használat közben örülünk majd és nem rögtön a fa alatt.

Ha olyan ajándékot keresünk, amiért azonnali farok csóválás lesz a jutalmunk, akkor érdemes a finom falatok közül választanunk. Készíthetünk otthon is finom falatokat a kutyánknak, vagy választhatunk számára ízletes jutalomfalatokat. Mindig érdemes ellenőrizni a jutalomfalat összetevőit, tartsuk szem előtt azt is, hogy ne tartalmazzon felesleges plusz kalóriákat és ügyeljünk a mennyiségre is!

A PURINA® DentaLife® ízletes fogtisztító jutalomfalatnak szerintünk Karácsonykor is minden kutyus örülni fog. Az ízletes, porózus textúrájú rudacska nem csak finom, de mindennapos használata során hozzájárul a fogkőképződés csökkentéséhez is. A PURINA® DentaLife® rágófalat megtisztítja még a hátsó, nehezen elérhető fogakat is, amelyek leginkább ki vannak téve a fogkőképződésnek. A fogápolást élvezetessé tehetjük kutyánk számára a PURINA® DentaLife® jutalomfalattal, hiszen fogtisztítás közben megadja kedvencünknek a rágcsálás örömét. Minél többet rágcsálja a kutyánk a PURINA® DentaLife® fogápoló rágófalatot, annál tovább tisztítja a fogait.

Ezzel az ajándékkal biztosan nem fogunk mellé, hiszen nemcsak örömet okozhatunk kedvencünknek, de még az egészséges szájhigiéniájához is hozzájárulhatunk.


(X) Támogatott tartalom.
Forrás: PURINA® DentaLife®
Képek: pexels.com
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...