Saját KB bal
Saját KB jobb
youtube.com

Katy Perry új klipjében a kutyája, Nugget az igazi sztár

Katy Perry az Egyesült Államok egyik legsikeresebb előadója, több mint 11 millió album és 81 millió kislemez eladással.

[könnyűzenei rovatunk következik]

Ő az egyetlen női előadó Lady Gaga mellett, akinek két hétmilliós eladással bíró dala van (Firework és Dark Horse). 13 Grammy jelölést kapott, de díjra váltani még egyszer sem sikerült neki a jelöléseket. 2009-ben azonban elnyerte a Brit Awards díját, mely a második legfontosabb elismerés a zenei világban.

Tehát amit Katy Perry csinál az nagyjából sikerre van ítélve, de az biztos, hogy nagyon sokan fogják látni, hallani. Most pedig elérkezettnek látta az időt, hogy kutyájából is sztárt csináljon, hiszen legújabb videoklipjében Nugget, a kiskutya fontos főszerepet kapott.

Az új kislemez címe “Small Talk“, mely kifejezést az udvariaskodó, lényeges tartalom nélküli beszélgetésre használják. A videoklip története sem túl bonyolult, Katy és Nugget boldog életét mutatja be, kölcsönös rajongásukat egymás iránt, majd közös sikerüket egy tehetségkutató versenyen, ahonnan természetesen elhozzák a fődíjat. Ezzel párhuzamosan viszont bekúszik a féltékenység idilli kapcsolatukba, Katy ugyanis szerelembe esik egy ifjú titánnal és elkezdi hanyagolni Nugget-et, aki ettől mélységes szomorúságba merül. Szerencsére az új szerelem új kutyát is hozott a házhoz egy weimairi vizsla személyében, aki azonnal Nugget vigasztalására indul és elrabolja a szívét. Majd együtt élnek négyesben óriási szerelemben, nyilván addig, míg meg nem halnak.

Nuggetnek nem ez az első szereplése, 2017-ben egy Citi reklámkampányban már bemutatta különleges színészi képességeit a nagyérdeműnek és Katy Instagram profilján is sokszor szerepel.

A Small Talk pénteken debütált és már túllépte a 9 milliós nézettséget. Szerintünk a kutyaszereplőknek köszönhetően.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: Wikipedia

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...