Saját KB bal
Saját KB jobb
YOUTUBE/GEOBEATS ANIMALS

Altatás helyett magához vette az állatorvos a süket és vak kölyköt

Tulajdonosa vitte el az állatorvoshoz altatásra a süket és vak kiskutyát, az orvos azonban megtagadta az altatást.

Miután tulajdonosa rájött, hogy a pár hónapos kölyökkutyája süket és vak, elvitte az állatorvoshoz. Arra kérte, hogy altassa el a kutyát, mert így nem tud róla gondoskodni. A kutyának pedig nem lehet normális élete ilyen fogyatékosságokkal.  Aster Rose, az ausztrál juhász kölyök egyébként teljesen egészséges és életvidám volt.

Az állatorvos nemet mondott

Aster Rose óriási szerencséjére az állatorvos határozottan nemet mondott az altatásra. Véleménye szerint egy vak és süket kutya is tud teljes életet élni, megfelelő felügyelettel, gondoskodással. Nem engedte azonban, hogy elvigyék a kutyát gazdái. Attól tartott, más rendelőben sikerrel járna a gazdi. Így magához vette a kölyköt és elkezdett neki egy olyan szervezetet keresni, akik segítenek majd számára megfelelő családot találni. Végül a kiskutyát fogadta egy speciális szervezet, ahonnan viszonylag hamar gazdához is került.

Lett családja és tesója is

Aster Rose gazdája először a kutya fotóját látta meg és azonnal beleszeretett. Többkörös interjú után őt választották a kiskutya új gazdájának. Krysten ugyanis három évvel ezelőtt már befogadott egy szintén süket és vak ausztrál juhászkutyát. Little Buddy két évet töltött menhelyen, miután gazdái leadták fogyatékossága miatt.  Ebbe a családba került Aster, aki azonnal jóba lett új tesójával és azóta is boldogan éli teljes és egészséges életét.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás: TheAnimalRescueSite

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...