Saját KB bal
Saját KB jobb

A keszthelyi babamúzeum látogatása

Nagyon szeretem a múzeumokat, legyen bármely témában kiállítás, ha tehetem, elmegyek és megnézem. Sajnos, ha kutyussal járok egy múzeum előtt, legtöbbször nem vihetem be őt magammal... Vannak azonban kivételek!

Balatoni nyaralásunk alkalmával Keszthely városát látogattuk meg Candyvel és Aidannel. A sétálóutcán járva több plakáton is észrevettem, hogy Babamúzeum is van a közelben. Mivel kislány korom óta baba rajongó vagyok, gondoltam, kívülről talán lesz alkalmam megcsodálni a kiállítás egy kicsiny részét. A múzeum elé érve csodálatos látvány fogadott: már a bejáratnál babák tömege volt kirakva a falon.

Gyorsan készítettem is egy képet a lányokról, hogy legalább a homlokzatot örökítsem meg magunknak. A lelkesedésemet látva egy, a múzeumban dolgozó, nagyon kedves hölgy invitált be minket, mondván belülről még szebb a látvány.  Közöltem vele, hogy hát kutyusokkal nem hiszem, hogy bemehetnénk, de széles mosollyal közölte, hogy dehogyisnem, a múzeum összes tárlata kutyabarát. Ennek örömére azonnal jegyet váltottunk a babamúzeumra és három emeleten át csodáltuk a magánkézben lévő, nagyon megnyerő kiállítást. A kutyusok ingyen bemehettek és  friss víz is várta a lányokat, no meg sok-sok simi!

Időnk fogytán sajnos a többi tárlatot már nem tudtuk megnézni, mint például a Csigaparlamentet, a Történelmi panoptikumot, csak hogy néhányat említsek.
Nagyon kellemes élménnyel távoztunk.

Tehát, ha Keszthelyen jártok, ne hagyjátok ki ezt a nem mindennapi tárlatot. Ja! És a kutyusokat se hagyjátok ki a buliból!

Karcza Zsanett

#puziutazik @aidanne82

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...