Saját KB bal
Saját KB jobb

Elveszett kutyák képeit teszik pizzásdobozokra Floridában

Ha valakinek elveszik szeretett négylábúja, szó szerint minden eszközt bevetne, hogy kedvence épségben hazajusson. Magyarországon is számos szervezet és közösségi média csoport jött létre, hogy segítsen a gazdiknak ilyen helyzetben, de a poszterek, hirdetések – sőt, akár óriásplakátok is bevethetők.

Amerikában egy pizzéria tulajdonosa még ennél is újszerűbb ötlettel rukkolt elő: minden pizzarendeléshez egy elveszett kutya szórólapját is kiszállítják. Az ötlet lehet, hogy onnan jött, hogy az Egyesült Államokban az elveszett gyermekek képeit tejesdobozokra nyomtatják.

A floridai Brancato’s Brick Oven Pizza tulajdonosa szerint mi sem természetesebb, mint két jó dolgot összekapcsolni! Mindenki szereti a pizzát és a kutyákat, ezért remek dolog, hogy a pizzarendeléssel egy jó ügy mellé állhatnak a vendégek. Az ötletgazda a szórólapozással egy közösségi kezdeményezést támogat, amely az elmúlt években több mint 10 000 elveszett házikedvencet juttatott haza, és a pizzásdoboz akciónak köszönhetően remélhetőleg még eredményesebbek lesznek.

 

Szerző: Bujdosó-Szalay Adél / Kutyabarát.hu
Forrás és kép: The Bark
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...