Saját KB bal
Saját KB jobb

Az Agymenők sztárja is ideiglenes befogadó lett a járvány idejére

Kaley Cuoco, az Agymenők sztárja híresen nagy állatvédő és kutya rajongó. Közösségi oldalán minden alkalmat megragad, hogy népszerűsítse az örökbefogadást, most pedig követendő példát is mutat rajongóinak.

Kaley Cuoco az Agymenők (The Big Bang Theory) sorozatnak köszönhetően lett szinte az egész világon ismert színésznő. Egyike azon celebeknek, akik népszerűségüket gyakran használják arra, hogy az állatok védelmére keljenek, hogy népszerűsítsék az örökbefogadás fontosságát és a kutyák szeretetét. Instagram oldalán gyakran szerepelnek gazdikereső kutyák és saját örökbefogadott kutyájával is szívesen pózol.

Ideiglenes befogadás vírushelyzetben

A járvány miatt az egész világon veszélybe kerültek munkahelyek de a legnagyobb bajban talán az olyan nonprofit alapítványok és szerveztek vannak, akik adományokból végzik munkájukat, felelősek életekért és sorsokért. A kutyamenhelyek lakói sajnos sokszorosan megfizethetik az árát a járványnak, hiszen egyfelől a karantén miatt az önkéntes segítők száma is megcsappant, tehát kevesebb gondozó jut egy-egy kutyára. Másrészt pedig nagy valószínűség szerint az adományok is csökkenő tendenciát fognak mutatni a gazdasági helyzet romlásával párhuzamosan. Most tehát a legjobb és leghasznosabb dolog, amit tehetünk a gazdátlan állatokért az egyértelműen az ideiglenes befogadás. Így a gondozás és az etetés költség terhét is levesszük a menhely válláról.

Kaley egy idős csivavát gondoz

A színésznő egy idős csivavát vett magához a járvány idejére saját örökbefogadott kutyái mellé. A kutyus 10 éves és nemrég érkezett egy menhelyre, melyet Kaley figyelemmel kísér. Amikor meglátta a kutyus képét, azonnal felvette a kapcsolatot a szervezettel, akik szívesen bízták rá a kis Dumpy felügyeletét. Nem csak a színésznő, de a férje is hamar szerelembe esett a kutyussal, nem csodálkoznánk azon sem, ha végül nem engednék már vissza a menhelyre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kaley Cuoco (@kaleycuoco) által megosztott bejegyzés,

Ne hagyjuk az idős kutyákat a menhelyen

Minden kutya szomorú látvány egy menhelyen, de talán az idős kutyák érdemlik meg legkevésbé, hogy nyugdíjas éveiket rácsok mögött töltsék. Nekik már tényleg csak egy meleg kuckó, egy puha párna és cirógatás kell, amit egy menhelyen ritkán tudnak biztosítani számukra. Ne félj tehát idős kutya befogadásától. Lehet, hogy kevés időt fogtok együtt tölteni, de nem ez a lényeg. Csakis az, hogy valakinek komfortossá és békéssé teheted utolsó éveit.

Bohata Krisztina

(Kutyabarát.hu)

Forrás/Fotók: Instagram Facebook

Az Agymenők sztárja is ideiglenes befogadó
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...