Saját KB bal
Saját KB jobb

Az amerikai rendőrségi operátor maga mentette meg a kutyát

Joey épp éjszakai ügyeletben volt a telefonközpontban, ahova a rendőrségi hívások beérkeznek. Akkor futott be egy kétségbeesett telefon, amelyben egy étterem alkalmazottjai kértek segítséget: egy hatalmas kóbornak tűnő kutya akart bejutni hozzájuk. A rendőrségnek azonban túl sok dolga volt, így az operátor saját kezébe vette az ügyet.

Egy étterem dolgozói aggodalmaskodtak, amikor – leírásuk szerint – egy hatalmas, masszív testalkatú kutya akarta bekönyörögni magát hozzájuk. Azonnal hívták a rendőrséget, telefonjuk épp Joey-hoz futott be a 911 központjába.

Joey küldeni akart egy járőrt a helyszínre, hogy a segélykérésnek eleget tegyenek, de semelyik járőr nem válaszolt a hívására. Ahogy teltek a percek, Joey nem tudta elfelejteni a bejelentést, nem ment ki a fejéből a kutya. Ekkor jött az ötlet: egyszerűen megkérdezte főnökét, hogy megoldhatja-e a szituációt saját maga. Főnöke először nem igazán értette, mit szeretne, akkor Joey elmagyarázta, hogy el szeretne menni a kutyáért, mert zavarja a kialakult helyzet és aggasztja az eb állapota.

Miután engedélyt kapott, Joey bepattant a kocsijába, és gyorsan meg is találta a kutyát az étterem közelében. Tényleg gigantikus méretű volt: egy német dog. A riadalmat keltett állat boldogan ugrott be a jólelkű diszpécser kocsijába, Joey magával vitte a telefonközpontba, ahol kollegái elárasztották a szerencsés ebet szeretetükkel.

Miután az állatrendőrség nem tudott mikrochipet azonosítani benne, Joey a közösségi média erejére támaszkodva kezdte el megkeresni a gazdit. Ekkor jött a képbe egy másik diszpécser, aki épp otthon volt, és megtalálta Joey felhívását valamint azt a posztot is, ahol egy hasonlóan kinéző, elveszett német dogot keresnek.  Gyorsan összekötötték egymást a gazdival, és megtörtént a nagy, boldog találkozás is. Ennyi múlhat az állatszereteten.

 

Ők is szerencsések voltak:

A három éve elveszett és azóta az utcán élő kutya szívszorító sírásba kezd, mikor gazdája rátalál

Mafla és Pötty egy hét után került elő – a testvérpár végig együtt maradt

A kutya, aki kétszer gyalogolt le 32 kilométert, hogy lássa volt gazdáit, végre új otthonra lelt

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: littlethings
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...