Saját KB bal
Saját KB jobb

A három éve elveszett és azóta az utcán élő kutya szívszorító sírásba kezd, mikor gazdája rátalál

Az ember hátán futkos a hideg, mikor ilyen jelenetet lát, hiszen azonnal átérzi, milyen lehet, ha szeretett kutyánk három hosszú évre elveszik. De azt is üzeni az ilyen történet, hogy soha ne adjuk fel a keresést. Giorgi Berejiani kutyája még évekkel ezelőtt veszett el. A férfi sosem mondott le róla, és három év után egymásra találtak. A szíve szakad meg az embernek, hogy hogyan.

Giorgi Berejiani kutyája, Jorge három évvel ezelőtt tűnt el tbiliszi-i (Grúzia) otthonukból. Nem tudni, mi történt vele, de a férfi egyet tudott: képtelen volt belenyugodni, így minden idejét annak szentelte, hogy megtalálja kedvencét. Amikor minden keresési módszere megbukott, Giorgi minden létező szomszédjának és barátjának szólt közel s távol, hogy tartsák nyitva a szemüket.

Hónapok teltek el, de nem kapott hírt Jorge-ról, senki sem látta. Girogi feladhatta volna a keresést, de a kettejük közti kapocs nem szakadt meg: olyan erős volt, hogy a férfi tudta: tovább kell tennie a dolgát.

Elveszett kutya

Három év elteltével szinte csoda történt: egy a városban működő cég dolgozói, akikhez valahogyan eljutott Giorgi kétségbeesett keresésének híre, láttak egy kutyát, aki igencsak hasonlított Jorge-ra. Az ebet megjelölte a városi hatóság, mint ellenőrzött kóbor ebet, de a biztonság kedvéért értesítették a gazdit, hogy ellenőrizze az állatot.

A férfi azonnal arra a városrészre rohant, hogy ellenőrizze, amiről megható videófelvételt is készített az egyik barátja. A látottak egyértelműen igazolták, hogy Jorge volt a kóbor kutya. Olyan hangosan és kínkeservesen sírt a rég nem látott gazdájával való találkozástól, hogy az ember szíve belesajdul.

Végül sosem derült ki, hogy Jorge-val mi történt és hogyan élte túl a hosszú éveket az utcán. Ha romantikusok akarunk lenni, mondhatjuk, hogy valószínűleg őt is ugyanúgy éltette a remény, mint kitartó gazdiját, hogy egyszer újra egymásra találnak majd.

Elveszett kutya Elveszett kutya

(Kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...