A hét álláshirdetése: utazó kutyaruha-tervező

Egy titokzatos, Jan nevű cégvezető érdekes álláshirdetést tett közzé az interneten. Alkalmazna egy divattervezőt, aki elkíséri utazásaira (mindegy, hogy munka vagy pihenés a cél), és gondoskodik róla, hogy nemcsak ő, hanem két pomerániai törpespicce is stílusosan röpköd egyik országból a másikba.

A sewport.com felületén elérhető felhívásból kiderül, hogy a divatőrült gazdi egyéni stílusérzékkel rendelkezik, és megengedheti magának, hogy olyan drága és különleges ruhatára legyen, amilyet csak akar. A vágya pedig nem más, mint hogy senki másnak le legyenek olyan darabok a szekrényében, mint neki, na meg két kiskedvencének, akikkel természetesen össze szeretne öltözni.

kutyabarat kutyabarát

A szerencsés, aki felvételt nyer, heti 50 órás munkaidővel kalkulálhat, és minden eseményre alkalmas ruhát kell villantania tehetős megbízójának. Mindegy, hogy a hölgyet (és kutyáit) lóversenyre, teniszbajnokságra, vagy szimpla családi eseményekre kell felöltöztetni, bármilyen helyzettel meg kell birkóznia. Fáradalmaiért természetesen fizetik minden költségét (beleértve az utazást és az étkezést is), továbbá több mint 1 milliós fizetést utalnak a bankszámlájára.

kutyabarat kutyabarát

A hirdető kiléte természetesen nem ismert, de így is kíváncsiak lennénk, mekkora az érdeklődés az állás iránt…

 

Szerencsi Évi

(Kutyabarát.hu)

Forrás: matadornetwork.com
Képek: Unsplash, Pexels
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...