Saját KB bal
Saját KB jobb

Lelőtte a kutyája a vadászatra induló férfit

Charlie a kutya neve, aki furcsa tettével írta be magát a kutyás történetek közé: ugyanis egyszerűen mellkason lőtte gazdáját. Tex éppen nyúlvadászatra indult az Új mexikói sivatagba, amikor a baleset megtörtént. A gazda életben maradt, és ő is úgy gondolja: Charlie egy jó kutya.

 

A 74 éves gazdi, Tex igencsak szerencsésnek mondhatja magát. Ahogy elmesélte a történteket, betette fegyvereit az autója csomagtartójába, kutyái (jobb oldalon) pedig beültek vele a vezetőülés mellé, és már el is indultak az Új mexikói sivatagba nyúlvadászatra.

A keverék Charlie azonban véletlenül rálépett a ravaszra, és egyszerűen lelőtte gazdáját. Tex először azt hitte, hogy egy mesterlövész lőtt rá messziről.

– Azon gondolkoztam, hogy ki volt az?! A golyó keresztül ment a bordámon, a tüdőmön, és összezúzta a jobb kulcscsontomat – meséli Tex Harold Gilligan, az „áldozat”. – Volt egy hatalmas lyuk rajtam és láttam elfolyni azt a sok vért. –

A 74 éves Tex ott maradt egymaga három kutyájával, törött bordájával, kulcscsontjával és lyukas tüdejével. Szerencséjére telefonja is vele volt, bár saját bevallása szerint nem szokta hozni, ha vadászni indul, most is csak azért volt nála, hogyha a heves esőzések miatt beragadna a sárba, tudjon segítséget hívni.

Ahogy meséli, érdekes történet, hogy egy kutya lelő egy embert, de sosem gondolta volna, hogy ez pont vele történik meg. A kiérkező rendőr a kocsija mellett fekve talált rá a férfira. A nyomozás megállapította, hogy Charlie valószínűleg hátra csúszhatott a vezetőülésről, és a körme beakadhatott a ravaszba. A puska csöve pedig pontosan Tex felé mutatott.

Tex először azt állította a rendőröknek, hogy saját magát lőtte le, az esetet úgy kezelték, mint egy balesetet, később derült ki, mi történt valójában. Az orvosok úgy döntöttek, hogy inkább benne hagyják a férfiban a golyót. Tex nem hibáztatja kutyáját, hiszen nem szándékosan tette, amit tett.

 

Nem egy ilyen eset történt már egyébként:

Egy kutya meglőtte a vadászt, miután rálépett a puskájára

Újabb vadászkutya lőtte le a vadászt

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: ABCNews

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...