Saját KB bal
Saját KB jobb

Bocsánatkérő levelet írtak a postásnak a kutyák, akik ellopták az ebédjét

Amióta Carol Jordan hat éve örökbe fogadta Bear-t és Bull-t, a két fekete labrador keveréket, megtanulta, hogy két tesó bizony kőkemény bajkeverő. Legutóbbi húzásuk a postás ebédjének ellopása volt. Rosszalkodó kutyák mindig is voltak. De a történet valódi lényege a postás és a gazdi reakciója.

 

Ereszcsatornák lerángatása, ajtók szétrágása, és egész pontosan három fűnyíró atomokra szedése – ez mind a két kutya lelkén szárad, akik az anyaméh óta partnerei egymásnak a bűnben. Valódi tereprendezők a megszámlálhatatlan lyukkal, amelyeket módszeresen elhelyeztek virginia-i birtokukon. – Egyszerűen ez van. Valahogy sosem tudjuk őket akció közben elkapni, mindig csak a rombolás utáni maradványokat találjuk meg – mondja a gazdi, aki persze mindig megbocsát szeretett ördögeinek.

A fiúk legutóbbi akciója egy gyanútlan postás ellen irányult, aki meghozta az aznapi postát a farmra. A kiszállítók nem szoktak semmire gyanakodni, csak kicsapják az ajtót, és kiugranak, hogy bedobják, amit hoztak. Így a két labit semmi sem tarthatja vissza attól, hogy megnézzék, mi van odabent az autóban.

Amikor a legutóbbi kiszállító visszament a kocsijához, arra lett figyelmes, hogy Bear és Bull éppen a sok szeretettel és törődéssel elkészített ebédjét pusztítja. A nyilvánvalóan durva kajalopás ellenére a sofőr annyira jól reagált, hogy kitalálni sem lehetett volna szebbet. A gazdik ajtajára tűzött egy cetlit a következő felirattal: „Hé! Épp leszállítottam egy csomagot, és addig mindkét kutya bemászott az autómba. Megették az ebédemet, ettek tojást, néhány sárgarépát és tökmagot. Tájékoztatásképp Önöknek: nem tudom, hogy nem fogja-e megterhelni a pocijukat!”

Carol-t annyira meghatotta a postás üzenete, hogy elhatározta, mindenképp kárpótolja elvesztett ebédjéért (a répáért is, amit Bear és Bull kiköptek a gyepre). Így a gazdi és a két kutya meglepték a fiút egy ebédre szóló ajándékkártyával és egy bocsánatkérő levéllel.

– Annyira megható volt, hogy a kutyákért aggódva hagyta az üzenetet, hogy úgy döntöttünk: hagyunk neki egy bocsánatkérést a fiúk nevében. Bevittem az ajándékot és a levelet a postára, hogy odaadhassuk neki. – mesélte a gazdi.

„Bocsánat, hogy megettük az ebédedet. Köszönjük, hogy megosztottad velünk. Utóirat: a gazdáink azt üzenik, hogy köszi, hogy hagytál üzenetet. Mi nem örültünk neki. Bajba kerültünk miatta.” – írta a válasz üzenet.  

Ez ráadásul nem az első eset, hogy a két eb kiszállítókat hoz kellemetlen helyzetbe. Az egyik futár szintén nyitva hagyta az ajtaját, Bear és Bull azonnal betelepedett, az egyik a vezető ülésbe, a másik az anyósülésre, menetre készen. A kiszállító egy csomó kekszet volt kénytelen eldobálni, hogy kicsalogassa őket, de nem sikerült.

– Egyáltalán nem bánnak semmit. Egy ideig bűnös arcot vágnak, majd csinálják tovább az ördögi terveik megvalósítását – meséli „a fiúk” gazdija.

 

Ha még vidámságra vágysz:

Szarvasüldözésért őrizetbe vett a rendőrség egy kutyát Kanadában

Bűnös kutyák – TOP 10

És ilyen, amikor kutyád igazán rossza arc

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: thedodo

 

További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...