Ka-KI-tasztrófa: ezért ne hagyd egyedül kutyád a robotporszívóval

Egy arkansas-i férfi aznap horrorisztikus napra ébredt: az egész nappalit kutyakaki borította. Akkor világosodott meg: a kutyát elfelejtette kiengedni, a robotporszívót azonban bekapcsolta éjszakára. A többit nem kell részletezni, de azért megtesszük.

Jesse Newton-nak sosem jutott eszébe, hogy a robotporszívó bármi bajt tehetne a lakásban. Hiszen csak felszívja a koszt. A gép lényegében aznap is éppen ezt tette: csak éppen kicsivel korábban Jesse mentett kutyája, Evie bekakilt a lakásba. A porszívó szépen végezte a dolgát éjszaka: beszívta a kakit majd szétkente szerte a lakásban, a szőnyegekre, bútorlábakra, gyerekjátékokra.

Jesse-t sokkolta a látvány, órákon át takarítottak utána, és a férfi kénytelen volt szétszedni a gépet, mivel úgy nézett ki, mint egy terepjáró, ami akkor jött ki a sárból.

Jesse úgy gondolta, hogy igyekszik könnyedén hozzáállni a ka-ki-tasztrófához, és megosztotta élményeit közösségi oldalán – egy részletes kaki-térképpel, amin látszik, hogy milyen köröket írt le a robotporszívó a lakásban a kakit kenegetve. Figyelmeztet mindenkit: soha ne hagyjanak egyedül kutyát és robot porszívót együtt.

A történet eljutott a porszívó gyártóihoz, akik úgy reagáltak: a tervezőkben is felmerült már korábban is ez az eshetőség, és igencsak félnek tőle, ugyanis furcsa módon viszonylag gyakran előfordul a gazdikkal, és a cégnek egyelőre nincs rá megoldási javaslata, csak az, amit Jesse is javasol: lehetőleg ne legyen egyszerre porszívó és kutyakaki a lakásban.

Ugyan a többszázezer megosztáson keresztül próbáltak együttérezni a pórul járt gazdival, de azért jópár embernek bearanyozta a napját a sztori.

 

A kutyakaki máshol is bajt okoz, de olykor hasznos is lehet:

Zseni ötlet az új brit utcai világítás, amit kutyakaki működtet

Kutyasz*r köz lett a skót utca új neve – vajon miért

10 dolog, amit érdemes tudni a szobatisztaságról

 

 

 

(kutyabarát.hu)

Forrás: dailymail
 
További érdekes cikkek
Hozzászólások
Töltés...